torsdag 2 april 2015

Takbox fästen

En enkel guide för att hitta rätt takräcke, takbox , cykelhållare till din bil. T-spår så menas det att det sitter två skenor på biltaket som man kan skjuta in fästen i. En del finns kvar, en del har tagit slut och tillverkas inte längre helt enkelt. Ladda ner spängskissarna på takboxarna nedan.


Lasta smartare inför resan med en rymlig och praktisk takbox.

Inte nog med att du sparar plats i bagageutrymmet, du kan lasta din packning säkrare genom att . Hjul med fäste för Multilift 572. Ett självklart val för såväl skid- och bilsemestern som shoppingrundan på köpcentret. Passar iZi2Connect till min takbox ? Var kan jag köpa en Packline takbox ? Vilken typ av takbox passar bäst på min bil?


Här guidar vi dig till att hitta rätt takbox.

Alla bilar har olika typer av rails och du behöver köpa fästen till precis din bil. Autoexperten har Thules fulla sortiment av takboxar. I denna huvudkategori hittar du takbox och takräcken och annan upphängning till skruvade priser. Vi erbjuder högkvalitativa produkter från Thule, Norauto . Hög kvalitet, lågt luftmotstånd. Takboxar från Thule och Packline.


Vi hjälper dig att välja rätt takbox till din bil. Köp online eller besök en Bilia-butik! Hindermann Vindruteskydd 2x 1cm. T- fäste till takbox för montering på lasthållare med spår. Läs och skriv rekommendationer om takbox.


Lasthållare Mont Blanc RFSvart! En snygg och smidig takbox för upp till meter lå. Packline FX-SUV är specialutvecklad för höga SUV´ar, bilar med stora bakluckor eller bilar med korta.


Kom till oss online när ni ska köpa takbox.

Volym - 4L - Centrallås - Öppningsbar från båda sidor - Power-Click fäste. En bra takbox ska dessutom vara enkel att montera, främst av. Skidsäsongen är igång och på vägarna norrut trängs fjällresenärerna, ofta med en takbox på biltaket. Men vid en krock kan boxen och . Med en takbox löser man den gordiska packningsknuten, men.


Tillverkarna är väldigt dåliga på att skriva ut måtten för att de ska passa. Thule Strap Garanterar takbox och säker fastsättning av allt från stegar till plank. Just nu är det högsäsong för att att hyra takbox.


U- fästen så behöver man inte oroa sig för detta. Med smidiga Quick-grip fästen monteras takboxen snabbt och . Reservdelar och verkstadprodukter. Kvalitet till priser som tål att jämföras. Givetvis kan vi även specialanpassa en takbox med färger och dekaler. Kittet innehåller T- fästen och U-byglar som är enkla att montera.


LiftOff systemet ger i och ur lastning från tre sidor samtidigt. Du har hur som helst nyare modellen av fästen. Någon som testat hur takräcke och takbox påverkar räckvidd?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg