tisdag 7 juli 2015

Zwembad schepnet met steel

Met een schepnet haal je gemakkelijk zichtbaar vuil uit het zwembad , zoals: takjes, gras en. Er is een schepnet voor oppervlakte vuil en voor vuil op de bodem. Let wel op, bij de schepnetten is een telescopische steel niet inbegrepen.


Met een zwembadborstel kun je goed bij de bodem en wanden van het zwembad komen. Duurzaam zwembad schepnet voor zwembaden. Dit schepnet is ideaal om bladeren en ander vuil uit jouw zwembad te verwijderen.

Het schepnet is geschikt voor een steel met een . Zwembad schepnet met zak Deluxe. Intex zwembad onderhoud-set schepnet en bodemzuiger nu actie prijs van euro. Schepnet met steel (152cm lengte).


Vandaag besteld = morgen in huis! Intex schoonmaakset zwembad - aansluiting Ø 2mm . Bestel er ook een steel bij zodat je zonder moeite bij al het vuil kunt kom… € 00. Bladerennet speciaal voor de kleinere zwembaden.


Het net heeft een stok welke bestaat uit delen.

Houd je zwembad schoon en in optimale conditie met de onderhoudsartikelen van Praxis. Zo kun je lang van je zwembad genieten. Simpel oppervlakte net inclusief een demonteerbare telescopische steel van maximaal 1. Makkelijk op te bergen en ideaal om . Met een telescopische steel bepaal je de reikwijdte van het schepnet voor je zwembad. Dankzij dit zwembad schepnet met zak verwijder je nu snel en makkelijk al het. Je kunt er ook een borstel bij nemen om de wanden schoon te krijgen,.


Diepte schepnet versus blad schepnet. Om het zwembad schoon te maken heb je verschillende schoonmaakattributen nodig. Met deze schoonmaakset haalt u de belangrijkste instrumenten in huis om vuil uit uw zwembad te halen. De set bestaat uit een bodemzuiger, een schepnet en . Bestway Power Steel zwembad stalen frame 4x 2x 1cm.


Oppervlakte schepnet , aan te sluiten op speciale telescopische steel. Pool oppervlakte schepnet met steel - Inclusief telescopische steel. Online winkel zwembadmaterialen en producten. Denk dan goed na waarvoor je het zwembad wilt gebruiken en hoe groot je tuin.


Gratis verzonden vanaf Euro! Deze schepnetten zijn makkelijjk te bevestigen aan de telescopische steel. Voor schoon zwemwater is een goed schepnet essentieel.

Blue Ocean zwembad schepnet met steel 122cm. Kokido zwembad schepnet alu steel 122cm Voor zwembad onderhoud. Dit product is nu niet op voorraad. Verbeterd design voor meer schoonmaak gemak.


Verwijderd blad en vuil van het wateroppervlak. Geschikt voor het schoonmaken van je vijver. Maak je zwembad schoon met een schepnet en bodemzuiger.


Denk aan schepnetten, borstels met uitschuifbare steel of een automatische bodemstofzuiger. Alle materialen voor zwembad te reinigen, zuigen, schepnetten, borstels,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg