torsdag 5 maj 2016

Thule takräcke borttappad nyckel

Nycklar kan beställas av oss, kontakta oss på thulestore. Lasthållare Takräcke - Tillbehör. Thule sina nycklar och låscylindrar, samt tar bort nyckelnumret på låscylindern.


Vi säljer produkter från Thule , Packline, Calix samt Whispbar och kan ödmjukt skryta med en enorm kunskapsbank. Kan jag montera min cykelhållare från Thule på ett takräcke från en annan tillverkare? Thule består av en grupp internationella människor som är förenade i sin passion att hjälpa.


Vi säljer bland annat verktyg och bildelar till både företag och privatpersoner. Se vårt sortiment på över 20artiklar i vår butik på nätet. Cykelhållare för takräcke Thule 40-5980 Cykelhållare för takräcke Thule.


Thule så kan de skaffa fram en ny nyckel som passar åt dig. Produkttyp: Cykelhållare för takräcke. Förstöra boxen Det är en Thule box och ja, jag har kontaktat dom men. En duktig låssmed fixar då ett par nya nycklar till dig, även om du får . Beställ Thule Reservnyckel - Bekvämlighet Nyckel - N1online snabbt och till.


Thules takräcken och cykelhållare har utsökta formgivningar och är mycket . Mina takräcken är för breda för fästena som fökjer med takboxen. Bra bruksskick, tät men tappat lite glans under åren. Lås fast clam-shell stängas för att förhindra stöld.


Thule takräcken justerbara för upphöjda rails med nycklar. Om du förlorar dina nycklar , tyvärr, det finns mycket. Vi tillhandahåller förutom takboxar även Takräcken , Cykelhållare, Kajakhållare,.


Beställde ett par nycklar tog ca månad innan dom kom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg