onsdag 1 mars 2017

Houten salontafel met ijzeren onderstel

Bekijk onze collectie fraaie vierkante en ronde salontafels met stalen frame of metalen onderstel. De orcean salontafel heeft een mooi en eenvoudig design. De fyn romy is een handige en . LONDAL SALONTAFEL XL, VIERKANT - 11- Deze houten salontafel met ijzeren onderstel ademt die typische Scandinavische sfeer.


Houten salontafel met ijzeren poten.

Groot assortiment tafels, banken, salontafels , stoelen, fauteuils, bedden en kasten. Deze salontafel met wit grenen tafeltop en wit metalen onderstel zorgt voor . Vierkante houten salontafel met metalen onderstel. Hier ziet u een tafeltje met een nieuwe rustieke eiken blad op een zwart.


Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor salontafel die exact past bij uw . Ontdek een ruime keuze salontafelmodellen op Maisons du Monde. Industriele salontafel Paris mangohout 90cm met zwart onderstel.

Een stoere en stijlvolle Scandinavische salontafel door de combinatie van gekleurd stalen onderstel met een extra dik houten blad van gerecycleerd balkenhout . Kijken naar ons assortiment duurzame en praktische salontafels. Jachanssen - houten salontafel met metalen onderstel. Prachtige oud houten tafels in verschillende maten en vormen.


Deze teak, botenhout, oud elm, en eiken salontafels worden door ons zelf geimporteerd. Deze super stoere salontafel met grof houten blad en metalen onderstel. Voor als je opzoek bent naar iets unieks, iets wat niet iedereen heeft staan en ook nog . Dit model met massief houten blad en metalen poten is onmisbaar in een industrieel interieus. Salontafels staan in veel woonkamers centraal in de zithoek. Tafel wit metalen frame met houten blad.


Wij hebben standaard een groot aantal salontafels op voorraa een groter deel. Design salontafel koop je bij LUMZ. Volledig ecologisch gemaakt in Belgie. Azobe bla behandeld met een matte vernis.


Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel.

De tafel biedt een groot tafelblad gemaakt van hout met een sterk metalen onderstel. Naturel hout , gecombineerd met een metalen onderstel : deze koffieta. Geef je woonkamer een klassiek uitstraling met deze set van twee Isabella salontafels van Pomax. Strakke salontafel met grof naturel houten blad met wit metalen onderstel. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en met zwart onderstel.


De salontafels kunnen met houten onderstel of met ijzeren onderstel gemaakt worden. Ook maken we hele leuke varianten waarbij twee salontafels in elkaar . Stoere sidetable van oud teakhout met ijzer onderstel. Klaptafel gemaakt van oud hout met ijzeren details van Aura Peeperkorn.


De tafelbladen zijn van hout , het frame van stevig metaal. Het blad van een salontafel is meestal van glas, hout , kunststof of steen. Open televisiekast met houten planken en ijzeren frame.


Maatwerk salontafel of bijzettafel Meta maakt het makkelijk om te. Op Roomed hebben wij bijvoorbeeld een DIY-pakket voor een prachtige eikenhouten tafel met stalen frame gespot. Stoere massief houten salontafel gecombineerd met zwart metalen onderstel. Moderne ronde salontafel met design onderstel en wit marmer tafelblad.


De Mace is een industriële salontafel set van massief Mango hout met een zwart. Het onderstel bestaat uit één stuk en hoeft niet in elkaar gezet te worden. Eyecatcher in je living: de salontafel.


Ook handig om van alles kwijt te geraken. Bij Weba in Gent, Deinze en Mons een enorme keuze, in alle materialen: hout , . Eigentijdse massief houten salontafel met metalen zwarten onderstel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg