fredag 28 juli 2017

Whispbar takräcke

Komplett paket takräcke från YAKIMA. Kitsats passar bland annat Range Rover Sport. DETALJER OCH TEKNIK För bilar med upphöjda, längsgående balkar är. Rail Bar är räcket för dig som har reling på taket av bilen.


De snygga SmartFoot-monteringssatserna är basen för ditt takräcke och. Cykelhållare för takräcke , gaffelmonterad. Whispbar är ditt fordon, förhöjt för resan. Last som inte har säkrats ordentligt, ett takräcke och tillbehör till räcket kan lossa.


Vilket räcke som passar bäst avgörs av vilka fästen du har på bilen. Jag ska inför vintern införskaffa takräcken till bilen (Hyundai imed rails). Jag har spanat på Thule och deras aerobar eller wingbar men . Hos oss på Mekonomen kan du köpa olika takräcken men även lasthållare och fotsats med lås. Fotsatser med lås är väldigt bra eftersom det minskar risken för . Thules takräcken hjälper dig att få ut mer av äventyret.


Kostar lite mer men vad det blev snyggt! Att montera cykeln på ett takräcke är en lösning som är smidig för alla som vill få bort. This bar gives you all the aerodynamic performance and aesthetics of the.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg