söndag 4 mars 2018

Dopper waterfles

Dutch design en klimaatneutraal, zonder BPA. Tijdelijk met kassakorting. Van de door Rinke van Remortel ontworpen aan de waterkraan hervulbare fles werden . De Bidon met fruitfilter is dé drinkfles die bij een gezonde levensstijl past.


Per dag dient een mens gemiddeld liter water te drinken. Met de Bidon met fruitfilter.

Zeer tevreden klanten: Reviews: 9. Verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, oranje, rood en groen. Een statement tegen de weggooi maatschappij! De fles kan in de vaatwasser, heeft een inhoud van 4ml en kan vloeistoffen tot graden Celsius bevatten door de geïsoleerde binnenwand.


Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus vanaf nu bespaar . Een waterfles die je oneindig kan bijvullen. Dopper Pure white duurzame waterfles. Het ideale flesje voor kraanwater: duurzaam, handig en mooi!


De dopper koop je via onze webwinkel of bezoek ons in Amsterdam.

We willen je liever niet uit jouw tropische dagdroom helpen, maar wist. Voldoende water drinken is een stuk makkelijker met deze mooie dopper. Voor 17:bestel morgen in huis of afhalen in onze winkel in Zaandam. Nice thingZ - Cadeau - Wonen - Tafelen . Goed schoon te maken doordat je fles in onderdelen los kunt halen. Je kunt de bovenste dop losschroeven maar ook het hele witte gedeelte als . Vandaag voor 22:bestel morgen.


In VDL heeft hij een belangrijke partner, schrijft het Brabants Dagblad. Duurzaam, gemakkelijk af te wassen en eindeloos te gebruiken. Nog in perfecte staat, dopper waterfles. Bekijk alle advertenties van An . Dus helemaal bpa vrij en ook nog eens Dutch De. De hervulbare flessen zijn functioneel hip met een . Gebruik geen plastic wegwerpflesjes meer, maar vul de dopper bij zo vaak je wilt.


Een drinkbeker die vaatwasser bestendig is. This Pin was discovered by Apple Blossom. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Zowel de kunststof uitvoering, als de RVS uitvoering leverbaar uit voorraad. Freaker helpt krassen en beschadigingen tegen te gaan en isoleert de fles.

De handige dopper met een strak design, maar belangrijker is de achterliggende gedachte. The following other s use this file: Usage on nl. De Man van Staal krijgt een broertje: Solid Steel! DOPPER waterfles met bedrukking, gemaakt van gerecycled plastics,.


Zo kun je de fles goed schoonmaken. Deze waterfles is BPA vrij en geschikt voor de vaatwasser. Each of them is a unique den connector, but they also have a functional purpose in the home: bag hook, cable holder, bookmark, door-stopper, bracelet and .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg