torsdag 13 september 2018

Brandvertragende mat

Een open haard mat kenmerkt zich door een brandvertragend effect waardoor niet alleen de aanwezige ondergrond wordt bescherm maar ook de rest van uw. Brandvertragend volgens de norm EN71-2. De mat beschermt de ondergrond tegen . Dankzij de brandvertragende eigenschappen is de mat bestand tegen hoge temperaturen en daardoor bruikbaar voor onder de frietketel, barbecuetoestel of.


NCoat UV Beschermingslak Mat als brandvertragend coatingsysteem. Dit hout is brandvertragend geïmpregneerd in onze autoclaaf en voldoet aan.

May Daarnaast hebben deze matten de hoogste brandklasse voor textiele vloerbedekking. Dit maakt de ingang, die ook als nooduitgang dient bij . Vermindert brandgevaar, spaart wandbekleding, kabels, tapijten en andere . Brandwerende mat beschermt tegen vlammen en hitte. Deze mat is zeer geschikt voor droge én natte ruimtes waar een brandvertragende en antistatische mat een vereiste is.


Complete matten zijn zeer resistent . BBQ mat voor onder barbecue - Chef - 100x1cm. Zo hebben we brandvertragende vloeren, stroom werende .

Concurrerende producten siliconen brandwerende mat door leveranciers siliconen brandwerende mat en fabrikanten siliconen brandwerende mat worden. De luxury Clean Mat deurmat heeft een oppervlaktestructuur met een enorm. Met de brandvertragende toplaag, antislipachterkant en antistatische . Omdat ventilatiekanalen doorgaans van het ene naar de andere brandcompartiment lopen, moeten dergelijke kanalen en de betreffende doorgangen goed . Remmers FireSafe is hout dat brandvertragend geïmpregneerd is en voldoet aan. Het geïmpregneerde hout kan worden afgewerkt met een mat verfsysteem . Promat BV, leverancier brandbeveiliging en bouwkundige brandpreventie producten. Een nieuwe Technologie die het schuiven en glijden van matten voorkomt.


Elketrostatishe Ontlading ESD of brandvertragend. De Fire Proof topcoat transparant is verkrijgbaar als mat en zijdeglans aflak. Dit specifieke veiligheidsglas beschikt over sterk brandvertragende eigenschappen, die ervoor zorgen dat de verspreiding van een eventuele brand in het . Postermat is een opdikken houtvrij en tweezijdig lichtgestreken mat papier. Pyrosmat is brandvertragend , opaak, tweezijdig mat gestreken papier.


De zijkanten van de mat lopen schuin af zodat er geen opstaand randje ontstaat. Zeer mooie kunststof wand decoratie mat met de afmeting 40x60cm. De volle decoratie mat is opgebouwd. Ideaal voor toepassingen waarbij het oppervlak intensief wordt gebruikt.


Blok Plaatmateriaal levert snel vanuit een ruime voorraad!

Bijvoorbeeld met deze brandvertragende sneeuwmat. Ga dan snel onze website, bekijk het assortiment en vraag eenvoudig uw offerte aan. Aluis een stevige, maar flexibele Ultimate gaasdeken.


De deken is bekleed met versterkt puur aluminium bekleding, voorzien. Beschermt brandgevaarlijke materialen tegen vlammen en hitte. Meerdere keren flexibel te gebruiken. Tussen werkstuk en brandgevaarlijk materiaal plaatsen.


Deze brandwerende lamellenroosters worden geproduceerd door het Nederlandse merk Gavo. De roosters zijn ontwikkeld om ventilatie mogelijk te maken in . Stamat Ergo Fire, de brandvertragende ergomat. Goedgekeurd voor het werk aan bijvoorbeeld las-werkstations, door gecertificeerde brandvertragende coating . De Rudolf-Hensel brandvertragende coating laat het hout zien en draagt. Na het aanbrengen van de toplaag is het hout mat , zijden- of hoogglans afgewerkt.


Ergotech levert diverse ergonomische matten voor iedere werkplek. Vul hieronder het aantal meters in die uw wenst te . Volledige (downloadbare) informatie over deze unieke watergedragen beits tegen het uitlogen van brandvertragers uit brandvertragend behandeld hout zoals .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg