måndag 31 mars 2014

Orion koppeling 44516

Garage uitrustingen en afzuiginstallaties - persluchtmateriaal. BedieningDe ASG snelkoppeling is schuifhuls bediende perslucht veiligheidssnelkoppeling. Door de huls met de band met gele ring naar achteren te . Vind orion koppeling op Marktplaats. EXPRESS HALF- KOPPELING MET SLANGPILAAR. Voor het snel en veilig ontkoppelen van luchtslang e. De koppeling is in twee stappen te ontkoppelen;.


Ook vele soorten en maten nippels verkrijgbaar! Insteeknippel orion -passing binnendraad. Deze Orion Snelkoppeling is leverbaar met binnendraa buitendraad en. De ASI koppeling is de nieuwe gele persluchtveiligheidskoppeling van Prevost. Stalen koppeling met krasarme kunststof omhulling: - Uitwisselbaar met o. Oetiker insteeknippel SV- koppeling 6mm.


Deze koppeling heeft een krasarm kunststof huis met een diameter van mm. De juiste koppeling is heel belangrijk in pneumatische installaties. Bestel koppelingen voor elke situatie bij Zamro - Dé online technische groothandel. Adapters uitwisselbaar met standaard koppeling adapters. De veiligheidssnelkoppeling van de serie 2worden ook wel Orion koppelingen.


Dit vereist van de koppeling dat deze eerst dient te ontluchten voordat deze. Het huis van de Staubli koppeling is in tegenstelling tot de Prevost koppeling compleet. NSNSSnel koppeling en zijn ontworpen volgens de no-spill design filosofie om lekvrij te ontkoppelen.


Gebruik deze koppeling en als zelfs enkele druppels . Schrijf de eerste review over dit product. Index › Luchtkoppelingen › Luchtkoppeling Orion origineel › Serie 445› C445SNELKOPPELING ORION 1/2' I. Koppeling ASI 1/buitendraad geel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg