torsdag 27 mars 2014

Verrijdbare velgenboom met hoes

Voor veilig en schoon opslaan van je wielen. Voor wielencombinaties met max bandbreedte tot . Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Geschikt voor banden van maximaal inch. Verwachte levertijd: Direct leverbaar. Bovendien krijgt u de velgenboom geleverd met hoes die beschermt tegen weersomstandigheden als regen, sneeuw, wind en uv-straling.


Verrijdbare velgenboom aluminium met zwenkwieltje en hoes van carpoint. Snelste levering in gehele BeNeLux. Deze velgenboom is snel te monteren en demonteren en is verrijdbaar. Wanneer je jouw banden zelf opslaat, wil je voorkomen dat de velgen daarna . Inclusief handige hoes voor veilig en proper stockeren van je wielen. De banden standaard wordt geleverd inclusief hoes.


Waarom is het handig dat een velgenboom verrijdbaar is? Zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. De aluminium velgenboom is licht en daardoor . Voorkomt vervormen van de band bij eventueel druk verlies-. Aluminium, licht en makkelijk op te bergen.


Snel te monteren en demonteren. Bestel je Overig bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. AutoStyle AutoStyle voert al jaren succesvol een eigen merk.


Voor die velgen boom heb ik momenteel geen plaats, vandaar dat dat . Mobiele en verstelbare velgenboom wagen tot 2mm, met rem. Voor scherpe actieprijs: normaal € 65 . Carpoint velgenboom verrijdbaar met hoes , te koop bij Autoshop. Omdat de velgenboom gemaakt is van aluminium en wordt geleverd met handige hoes , is hij ideaal om je autovelgen droog en veilig op te slaan. Met deze verrijdbare velgenboom kunt u uw autobanden veilig opslaan. Deze hoes kunt u om het geheel heen doen na het opstapelen van de banden.


Perfect voor de opslag van je zomer- en winterbanden! De velgenboom voorkomt beschadigingen en vuil zorgt ervoor dat de banden niet vervormen. Vergelijk samsung hoesjes producten op prijs, review en winkels die producten op voorraad hebben.


Velgenboom Verrijdbaar Hoes huismerk kopen in de aanbieding. Als je jouw banden wil vervangen is het meestal een gehele klus, ook wil je natuurlijk voorkomen dat je velgen beschadigd raken. Wielnaaf voor Seat, Skoda, Audi, etc. Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO.


Maximaal belastbaar tot 1kg. Action heb ik er ook wel eens één (zonder hoes ) voor nog geen tien euro gekocht. Deze verrijdbare velgenboom is ideaal om niet steeds met de wielen heen en weer te lopen,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg