torsdag 5 juni 2014

Kango breekhamer

Breekhamer huren per dag of per week bij Boels. Wij verhuren een groot assortiment elektrische, hydraulische en lucht breekhamers. Vind kango breekhamer op Marktplaats. Bestel uw hak- of breekhamer eenvoudig en snel online op Toolnation.


De elektrische motor is in orde, maar het conisch tandwiel is beschadigd.

En de andere stukken kan dienen voor . Kango breekhamer model 95ak 220V. Niet geheel onlogisch, want deze zware drilboor van topkwaliteit is al vele jaren op de markt in . Waar vindt dit woord zijn oorsprong? Functioneert nog goe alleen rammelt deze bij het hakken.


Een drilboor, ook wel sloophamer, breekhamer , beitelhamer, hakhamer of jekkerhamer genoem is een machine die een hamer en beitel combineert. Ga je voor een breekhamer , dan ben je niet van plan om gaten te boren. Waar gebruik je een breekhamer eigenlijk wel voor?

Hierbij kunt u denken aan het slopen van stenen en betonnen muren. Bosch kango breekhamer in koffer. Soms kom je net dat stuk gereedschap te kort voor de klus. Wat is er dan makkelijker om dit even te huren bij Voskamp Hall in . Anti-vibratiesysteem AVS en Softgrip op voor- en.


Geen tussentijds onderhoud nodig door gesloten smeersysteem. Zwaarste kg breekhamer met 2mm zeskant aansluiting. Our kg class breaking hammer is designed with professionals in mind.


Learn more about our chiselling range. Moet je grof sloopwerk doen, neem dan een breekhamer. Ook te gebruiken als beitelhamer.


Check de breekhamers in je GAMMA bouwmarkt of bestel direct . Bijtels en garantie - Gebruikt, maar in degelijke staat - inclusief maand . Conditie: Gebruikt Garantie: Geen. Type veiling: Hybride (klik voor meer info). Op zoek naar een goede breekhamer ? Bij Praxis in het assortiment vind je diverse soorten sloophamers en hakhamers.

In eerst instantie dacht ik aan het huren van een kango , maar ik. Ideaal voor het zwaardere sloopwerk, zoals . Deze krachtige breekhamer (ook wel schieter genoemd) is ideaal voor zwaar . Snijgereedschap Draadsnijgereedschap. Ik heb hier een kango -tje van 650watt en ik weet 1 zeker dat hij maal. Huur bij de bouwmarkt een kg sds-max breekhamer (Joule) . De juiste benaming voor een machine als deze is sloophamer of breekhamer. Beresterke breekhamer met joule aan kracht.


Hoogwaardige DIGITRONIC electronica voor perfecte afstemming van het toerental op iedere toepassing. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Standaard meegeleverd : 1x koffer.


Bijzondere kenmerken: ANTI-VIBRATIESYSTEEM . Machine is gereviseerd en voorzien van . Milwaukee boorhamers vind je bij Conwes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg