måndag 16 juni 2014

Pax nidstången

PAX ” har alla ingredienser av en modern nordisk klassiker. Nidstången är den första delen i serien. I den lilla staden Mariefred börjar konstiga saker att hända.


Onda krafter försöker erövra det hemliga, magiska . Boken har st läsarrecensioner. Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. Spänningsförfattaren Åsa Larsson har tillsammans med författaren och . I Mariefred är inte allt vad det . Ny, beroendeframkallande, svensk “diskbänksfantasy”! Illustrationer: Henrik Jonasson. Serien PAX är ett actionfyllt drama om magi, som utspelar sig mitt i dagens Mariefred.


Serien PAX är ett actionfyllt drama för mellanåldern om magi, som utspelar sig mitt i dagens Mariefred. Mycket är dubbelt i nya fantasyserien Pax. PAX har alla ingredienser av en modern nordisk klassiker. Detta är ingen vanlig stad då det finns ett . Pax är ett actionfyllt drama för mellanåldern om magi, som utspelar sig mitt i dagens Mariefred.


Beroendeframkallande urban fantasy av spänningsförfattarna Åsa Larsson och Ingela Korsell Populära Åsa Larsson, . De berättar allt för Estrid och Magnar. Att nidstången finns i deras trädgård. Och att den är omöjlig att rubba. Det händer märkliga saker i Mariefred.


Larsson είναι μία εκ των πλέον δημοφιλών συγγραφέων αστυνομικών μυθιστορημάτων στην . Serien ” PAX ” är ett actionfyllt drama om magi, som utspelar sig mitt i dagens Mariefred. De har fått flytta in till Anders och . Tillsammans gör de film av PAX -böckerna. Alrik och Viggo är nya i Mariefred.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg