torsdag 7 augusti 2014

Wijnafsluiter

Ze zijn mooi en ze zijn functioneel. Wijnafsluiters koop je eenvoudig online bij bol. Meer kun je je van wijnafsluiters niet wensen. Aangebroken flessen wijn en champagne zijn er niet om te . De Oldenhof wijnafsluiter is vervaardigd uit mat roestvrij staal en zwart silicone.


De van zamak gemaakte Le Creuset Screwpull SW-1Crown wijnafsluiter is speciaal geschikt voor het afsluiten van flessen mousserende wijn.

Silicone afsluiter voor wijnfles ter vervanging van de kurk. Voor een gezellig prosecco avondje of een drankje thuis: de Regenboog wijnafsluiter met Glas Markeerset. De drankjes moeten natuurlijk wel fris blijven! Leuke Grappige Happy Man Flessenopener. Langer genieten van je favoriete wijn doe je dankzij de Manhattan wijnafsluiter van Georg Jensen.


Deze wijnafsluiter met kurk zorgt ervoor dat jouw wijn langer. Een wijnafsluiter om je wijn langer houdbaar te houden. Zo kunt u langer van uw wijn genieten!


Blader door de categorieën, of gebruik de zoekfunctie.

Klik op de button bij het artikel om het kado toe te . Erwin heeft een eigen slijterij en . The Best of MatriksAntwerp, online shop voor design, interieur en lifestyle. Het mooiste assortiment designgeschenken van Iittala, Alessi, Marimekko, ByLasse. De Bar Collection is uniek eigen design van Leopold Vienna! Wijn blijft langer lekker met deze wijnstopper en hij staat prachtig op een wijnfles. Geniet nog meer van je wijn met deze unieke . Als je met halfvolle flessen blijft zitten, is het handig om ze luchtdicht af te sluiten.


Anne-Marie Rem kocht vier flessen Merlot, dronk van alle vier een glaasje, . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Heb je na een borrel of etentje nog witte wijn, rode wijn of rosé over? Dan kun je, als je de fles stevig.


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Schrijf de eerste review van dit product. Houd je favoriete wijn fris met deze Manhattan wijnstop van Georg . Optiwine complete set, nano-beluchting in de fles De unieke - en bovendien gepatenteerde - methode van Optiwine opent uw wijn met precisie en subtiliteit.


Super dun en super strak - de mousserende wijn en champagne sluiting Gusto. De nieuwe sluiting met siliconen afdichting en dubbele .

Met deze slimme RVS wijnafsluiter kun je gemakkelijk een fles rosé, rode of witte wijn hersluiten. Doordat de stop ervoor zorgt dat de fles weer luchtdicht wordt . Voordelen van VinEdge wijnafsluiter : - Uw geopende fles wijn langer bewaren. VinEdge rood : VinEdge wijnafsluiter : rosé, witte en rode wijn langer bewaren na openen door vacumeren zonder pomp met VinEdge en Vin-Sert.


Champ Wijnstop met thermometer RVS van AdHoc. LE CREUSET WIJNAFSLUITER SW101 . Deze handige wijnafsluiter heeft twee functies: uitschenken en de temperatuur meten. Er zijn veel systemen om geopende wijn goed te houden. Nicolaas Klei test de nieuwe Coravin en suggereert enkele alternatieven. Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: . Four-part set of wine bottle stoppers in the form of an SL-gearshift knob with gears.


Colors: dark re cream, silver shiny and red-silver. Zo gaat de smaak niet verloren, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg