tisdag 24 februari 2015

Tapetborttagare biltema

Lossar effektivt tapeten från väggen med hjälp av vattenånga så att den enkelt kan skrapas bort. Tapetborttagare WPR är avsedd för borttagning av . Det enkla sättet att ta bort tapeter! Med hjälp av vattenånga släpper tapeten från väggen och du kan lätt dra loss den.


Jag såg att Jula har en tapetborttagare med ånga för 1kr, är den något att ha tror ni? Andra tips på hur man enkelt får ner tapeterna mottages . En såndär med ett litet handtag som ångar lite så ska tapeten lossa från väggen. Den fungerar tydligen med ånga för att få tapeten att . För enkel och skonsam borttagning av gamla tapeter utan kemikalier. Lämplig för alla typer av tapeter.


Om det inte är den bruksanvisning . Wagner Wtapetborttagare ånga. Ni vet hur det är med gamla tapetrester. Ska du måla väggarna får det inte vara något . Tapeten lossnar med hjälp av vattenånga, därefter avlägsnas den lätt. Opbevar manualen sammen med maskinen, så du har den til fremtidig brug.


Biltema där slangen har ersatts av en . Skaffa en skruvanslutning som passar ihop med . Ger snabbt och enkelt släta underlag för tapetsering och målning. Hej jag använder en tapet bort tagare som ångdel när jag basar funkar fin fint fins på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg