onsdag 25 februari 2015

Mat voor kachel

Een open haard mat zorgt er voor dat de ondergrond voor uw open haard optimaal. Koop of Verkoop mat op Marktplaats. Brandvertragend volgens de norm EN71-2.


Brandwerende mat voor Frontier stoveDeze brandwerende mat is speciaal voor de gebruik. Al deze vuurvaste producten zijn zeer goed bruikbaar voor het bouwen van uw houtkachel , finoven, openhaar buitenhaar tuinhaard of barbeque. Bescherm het grondzeil van uw Sibley bell tent bij het gebruik van een Frontier tent kachel.

Lak spray (Kleur: Mat Zwart)Hittebestendige lak tot 6graden Toepassing: Houtkachel , openhaar kachelpijp etc. UNIEKE EIGENSCHAPPENSpeciaal ontworpen voor de Frontierkachels. De mat is vervaardigd uit vuurvast canvas en werd versterkt met siliconenrubber . Deze populaire gaskachel maat is beschikbaar in Emaille kleuren van hoge kwaliteit en in Mat Zwart.


Er is nu een versie van deze authentische kachel met . Geschikt voor vrijwel elke houtkachel of pelletkachel. Elegante gietijzeren houtkachels, met een vaste stookvloer (geen aslade) dus bij uitstek geschikt voor het . Bestel de Burni Enok sta kachel mat zwart bij Tuinkachelkopen.

De Huntingdon kachel is beschikbaar in individuele multi fuel and hout. Kleur keuzes: Mat Zwart, Donker Blauw Emaille, Laurel Groen Emaille, Ivoor . De vrijstaande houtkachel 640CB van Dovre is een rustieke kachel met zijvuld. Materiaal: Geëmailleerd staal laser gelast. Mat zwart geëmailleerde kachelpijp.


Het is de kleinste gietijzeren kachel in de Stovax serie. Hij is ontworpen voor een standaard schoorsteen opening van 125mm. Dit product kunt u afhalen bij één van onze vestigingen welke in de productbeschrijving is vermeld.


Haarden en kachels Elektrisch Gazco Huntingdon Mat Ivoor. Provence mobiele gaskachel – Blue – mat. Bekleding chassis onder kachel (rubber mat ). Jotul model F 1- Moderne houtkachel van gietijzer, kleur kachel mat zwart. Keuze voor het aansluiten van het rookkanaal, bovenkant of achterkant.


Nieuw is dat de kachel ook beschikbaar is in het wit en mat groen. Het middelste model van de drie van Stovax. Dit gamma is beschikbaar in verschillende afwerkingen: glanzend bruin, mat grijs , glanzend wit, mat zwart en glanzend zwart.


Anevay Frontier fornuis Heat Mat - Vonkbestendige mat.

Eurom Heat Mat -T 2m² De Eurom Heat Mat -T 2m² is een betaalbare oplossing voor het instaleren van vloerverwarming. Vloerverwarming is ideaal voor gebruik. Een combi-achterwandkachel met geïntegreerde verdamper. De buitenmantel en binnenbekleding zijn geheel van roestvrij staal gemaakt. Secundaire verbrandingstechniek voor verhoogd rendement.


Doos Zwart mat voor rook kanaal en smokers. Klimaat matten vppr vermwarming of koeling in een systeem plafond. Voor de meest efficiente verwarming kunnen wij u capillaire klimaatmatten . Bouwbedrijf in open haarden, kachels , schouwen en rookkanalen.


Naast RVS kunt u ook kiezen voor een uitvoering in mat zwart en anthraciet waarvoor een . Leg de bijgeleverde vuurvaste mat op de grond en plaats daarop de Frontier stove. Deze stille kachel heeft een gemakkelijk hanteerbaar touch display en beschikt over een. Deze houtkachel is verkrijgbaar in mat zwart en majolica blauw. Sep Om aan de nieuwe verwachtingen voor aansluitingen te voldoen, introduceert Poujoulat tijdens bis een nieuw enkelwandig kanaal.


De kachel is voorzien van een hittebestendige mat zwarte coating voor een elegante look. Uniek is dat de kachel aan zowel voor- en achterzijde voorzien is van .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg