fredag 6 februari 2015

Nokkenassensor vervangen kosten

Hoe zelf nokkenassensor controleren vervangen functie nokkenassensor. Het vervangen van de sensor is problematisch vanwege de ligging. Eerst moet u de distributeur verwijderen en de krukas losdraaien.


Hoi, Ik heb een Toyota Carina van een jaar of tien oud. Zo simpel als een nokkenassensor vervangen is het allemaal niet. Een auto geeft wel vrijheid en dat mag wat kosten. Nu blijkt na uitlezen bij de dealer de nokkenas sensor ook defect,. Las ook dat iemand de nokkenassensor had vervangen binnen minuten en gaf aan.


Vandaar dat ik de kosten ff klein beetje wil drukken. Zojuist nog even gereden en geen foutmelding ofzo, maar wil die sensor toch ff laten vervangen. Als u de impuls sensor dient te vervangen , kunt u dit item in onze online . Deze ook direct maar laten vervangen. Hij was kapot, en kon niet meer verder rijden.


Na het vervangen van de nokkenassensor was zijn probleem opgelost. Beste medeforum gebruikers, Kan iemand mij een indicatie geven van wat de kosten zijn om een nokkenas sensor te vervangen bij een Golf V . Op zoek naar goedkope nokkenas sensor voor uw Suzuki? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Zo wel krukas- als nokkenassensor waren vernieuwd.


De kosten voor het updaten via de dealer wil hij niet voor zijn rekening. De eerste stap was toen het brandstoffilter vervangen en hopen dat het daarmee was opgelost. Zo gedaan, maar blijkt dus niet verholpen te . Wat zijn de zaken die een defecte nokkenas sensor verklappen?


Niet om je bang te maken, maar het vervangen van die sensor is niet een makkelijk klusje. Om dat te laten vervangen moet ik een gigantisch bedrag neerleggen, dus ik hoop. Weet iemand waar bij deze ducato de nokkenas sensor zit? Het is geen lukraak vervangen maar zoeken naar de oorzaak van het spontaan. In eerste instantie kreeg ik een foutkode op de nokkenassensor van.


Na deze sensor te hebben vervangen en een proefrit te hebben gemaakt leek de. Sind een week hebben wij problemen met starten, dit blijkt de krukas sensor te zijn. Deze laten vervangen , maar probleem . Mijn nokkenassensor is defect en moet dus vervangen worden. Er zit speling in de distributieketting en die moet dus vervangen.


En als de ketting toch voortijdig zou breken, of hij dan de kosten op zich . En ja hoor een sensor van de nokas moest vervangen worden. Als je nokkenassensor kapot is gaat je motor heel onrustig lopen, dus dat merk je gelijk. We vragen de monteur als eerste om de nokkenassensoren te controleren.


Voor alle zekerheid de bobine en bougies vervangen. Computer scan: conclusie oorzaak: nokkenas sensor maakt slecht contact. Ik ben begonnen met de uitlaat nokkenas sensor want die is lekker makkelijk, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg