måndag 2 mars 2015

Tryckluftsslang gummi

Handla tryckluftsslang gummi hos Swedol AB - branschledande kompetens och trygga leveranser med stort lager. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Slanglängd: m Max tryck: bar. Svart slät innertub i SBR- gummi beständigt mot oljedimma.


Airsoft performance är en ny mycket flexibel tryckluftsslang , fungerar smidigt även i kyla.

Lätt och smidig slang för tryckluftsaggregat och verktyg som bergborr-, slip- och spettmaskiner, nithammare, luftmejslar osv. Vi erbjuder tryckluftsslang och pvc-slang. Används inom mekanisk, gruv- och . Vi lagerför gummi - och plastslangar i ett stort antal utförande och material så som PVC, EPDM, PU, stål och metall. Högkvalitets luftslang för pneumatiska verktyg som bergborrningsutrustning, slip- och spettmaskiner.


Slangen håller sig flexibel ner till -25°C. Kinkfri och smidig även vid låga temperaturer.

Här är Nordens ledande leverantörer av tryckluftsslang i gummi. Med Nordic Suppliers produktsök hittar du lätt leverantörer av precis de produkter du behöver , . Yttertub: Syntetiskt nötnings- och väderbeständigt gummi. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Innertub: Syntetiskt gummi resistent mot oljedimma. Håller sig flexibel ned till -25°C.


Dessa bör vara i exempelvis syntetisk textil och ha ett ytterhölje av slitstarkt gummi. Komponenter i motorer och pneumatik är beroende av tryckluftsslang för att fungera. Hos Mekonomen så hittar du den här typen av slangar som klarar högt tryck . Läs mer om intressant företagsstatistik i . Slangar i armerad PVC för luft och vätskor, samt en stark tryckluftsslang av gummi för ”tuffa tag”. Tryckluftslangar, Tryckluftslangar och kompressorslangar i gummi. Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!


Få offerter på tjänster och produkter! En universalslang för tryckluft, vatten och vissa kemikalier. I Tyresö finns det andra Bilverkstad.

Gå med i vårt nyhetsbrev och få nyheter och . This place is listed in the bilverkstad category . Verkliga huvudmän och bolagskontroll - kr Vad är en verklig huvudman? Vi använder cookies för att erbjuda dig en . Förstärkande textil mellanskikt. Hög väder och åldringsbeständighet. Vi har funnits i Tyresö i många år och åtnjuter stort förtroende bland våra kunder, bl.


Om Tyresö Tyresö är en ort belägen i Stockholm län där det finns minst en däckverkstad som kan hjälpa dig med däckbyte. Egenskaper: Utmärkt som tryckluftslang. Kan också användas till vatten (ej dricksvatten).


Dykarslang, Gummi , Gates, 33HBProdukter. Polyesterarmera klar PVC-plastslang för luft, vatten m. Mycket väder- och ozonbeständig samt stor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg