tisdag 9 juni 2015

Wandkastje brocante

Vind wandkastje brocante op Marktplaats. Vind brocante wandkastje op Marktplaats. In oude verf, alleen schoon gemaakt. This Pin was discovered by Hilona Wierenga.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Geef wandkastje brocante een stoere grijze kleur.

Sjabloneer een nummer op stoel Juian voor een industrieel uiterlijk. Verf de zitting en poten antraciet. Mooi Shabby Chic houten kastje met een plankje en een glazen deur.


Geschilderd met een witte krijtverf en . Gezien in Ariadne : Oud brocante wandkastje met prachtige oude apothekerspotten. Pie SafeLe Garde MangerIndustrial LivingDsPaint . Tumuklas ng mga ideya tungkol sa Laundry Rooms. Afmetingen: x 4x 2cm.


Wandkastje brocante van het merk Huismerk - Leen Bakker is beschikbaar bij Leen Bakker voor de prijs van €17.

Brocante wandkastje , ook te gebruiken als medicijnkastje. Wat een leuker dit wandkastje uit vervlogen tijden. We hebben het geschilderd met Fusion Mineral Paint in de prachtige kleur Homestead Blue en daarna licht . Questo Pin è stato scoperto da Saskia Roer.


Scopri (e salva) i tuoi Pin su Pinterest. Bent u op zoek naar stijlvolle, stoere, brocante en landelijke woonaccessoires en meubels neem dan een kijkje in onze brocante webwinkel. Mooie opberger voor kranten en tijdschriften.


De bovenzijde is natuurlijk super om te decoreren. Landelijke kasten in diverse formaten (vitrinekasten, dressoirs) vind je op onze webshop. Een must voor een tijdloos interieur. ATLITW, love her makes and styling. Mooi uitgewerkt gietijzeren stoof uit Frankrijk in brocante staat.


Leuke koopjes voor een Uniek Thuis! Oud groen wandkastje met ladeheel sfeervol door het effect van de tand des tijdsoriginele ronde greepjes . Prachtig oud antiek wandkastje uit Roemenië. Old BASICS is in heel Nederland en zelfs daarbuiten bekend om het grote assortiment brocante kasten. Wij hebben veel unieke exemplaren in. Het kastje heeft glazen legplankjes en is ook aan de zijkanten van glas voorzien.


Supermooi wandkastje , sfeervol in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken.

Breedte 5cmHoogte cmDiepte cmAlleen op te halen in onze winkel in . Dit wand kastje heeft deurtjes en laatjes. Mooi oud creme kleurig wandkastje. Leuk voor in de landelijke keuken.


De witte knoppen zijn gemaakt van een soort van kunststof. Maak van dit wandkastje een echte blikvanger in jouw huis. Oud wandkastje met spiegel – donker eiken.


Doorgeschuurd en van een matte lak voorzien. Dit Frans oud grenen wandkastje is prachtig om naar te kijken, maar kun je ook nog eens voor talloze. De afmetingen van het brocante wandkastje zijn:. Utilisé: antieken wandkastje in notelaar (Meubles) - A vendre pour € 4à Jabbeke.


Antiek, brocante , landelijk en vintage koop en verkoop je op BrocanteMarktplaats. Fraai wandkastje uit Frankrijk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg