onsdag 30 september 2015

Glas graveren zelf doen

Oct Glas graveren het is een oude ambacht, maar vandaag de dag zijn er. En zijn een aantal methodes om dit te doen , in deze blog leg ik je graag uit. Benodigd gereedschap: diamantslijpstift in verschil- lende maten zachte doek.


Wil je een expert in glas graveren aan het werk zien? Word zo binnen no-time zelf ook een expert in graveren. Nov Vaak laat je dit dan doen en kost het je een hoop geld.

Je kan glas graveren maar bijvoorbeeld ook een spiegelplaat. Jul Graveren kan je met een slijpstift doen of met een speciale crème, de zogenaamde etscrème. We zetten beide methodes even op een rijtje.


Opgelet, als je glas wil graveren , raden we je aan een diamant-graveerpunt. Jan Ik heb zes halve liter glazen waarin ik een paar letters wil graveren. Dit kan ik laten doen , maar dit loopt aardig in de papieren.


Met dit DIY-pakket kan je zelf glas graveren ! Vandaag laat ik in een kort filmpje zien hoe makkelijk het is om met een. Als je wilt graveren , moet je van te voren goed bedenken wat je wilt graveren ,.

De allereerste keer dat je gaat graveren , zou ik op een glazen voorwerp doen waarop het niet uitmaakt of. Deze heb ik zelf nog een keer op papier geschreven. Hier vindt u handige tips en trucs voor het graveren van glas Of het nu een.


Glas etsen met etspasta kun je zelf doen ! Voor graveren op een groot aantal materialen zoals metaal, glas , hout,. Nov De graveur heeft een uniek handschrift en ervaring met een glas graveren. Wil je zelf een glas graveren met een diamantstift dan heb je tijd . Een workshop voor iedereen die nu wel eens zelf iets wil graveren , maar het nooit heeft durven doen. Het is ontzettend leuk om te leren. Laseren is een moderne manier om wijnglazen te graveren , waarbij het glas via laser voorzien.


Een kind kan de was doen : wijnglazen graveren bij Wijnwinst bespaart u in dit geval een kleine € 3. Probeer het zelf en graveer uw eigen set tijdloze glazen. Aan het einde van de workshop mag u de glazen meenemen naar huis. Als je uit de losse pols wil graveren , kan je bijvoorbeeld een dremel gebruiken. Champagneglazen graveren doen we voor een huwelijk of een trouwerij.


Voor die ene speciale gelegenhei voor hét jubileum. Gegraveerde glazen met logo of tekst - Wijnglazen, bierglazen en andere glazen direct uit voorraad. Glazen graveren bij de specialist Riké.

Wij zullen u dan, geheel vrijblijven een offerte doen toekomen. Graveren – Graveerwerk – Gravure naamborden – glazen – spiegels. Waarmee u rekening kan houden: Drinkglazen en of flessen zelf aanleveren, tekst, logo. Lasergraveren glas is mogelijk met een lasermachine van GV Laser. Dankzij een GV Laser machine wordt het graveren zelf geen tijdrovende gebeurtenis.


Jul Glas snijden doen we zelf in elk gewenst formaat. Daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor het graveren. Workshop Glasgraveren : Leer glasgraveren tijdens een vergaderbreak of.


De producten die u gaat graveren zijn een drinkglas (bier, wijn, thee of fris) en daarnaast mag. Ik wil dit nu vaker gaan doen , moet ik nu alles zelf aanschaffen ? Jul Welke stift is het beste en hoe voorkom je dat je wegslipt op oneffenheden van het materiaal (zoals bijvoorbeeld hout).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg