onsdag 7 oktober 2015

Monteringssats takbox

Adaptersats för montering av takbox i T-spåret på alla takräcken i aluminium med mm. Komplett universal monteringssats som passar de flesta Thule takboxar med skruv bygel, innehållande: Byglar (CC mm), plastbrickor, gummipackningar, . Komplett monteringssats innehållande: Byglar (CC mm), plastbrickor, gummipackningar, täcklappar, muttrar (M8) samt st. Monteringssats för att fästa takboxen, skidhållaren eller liknande tillbehör på. Ett självklart val för såväl skid- och bilsemestern som shoppingrundan på köpcentret.


För dig som inte kan montera din takbox längre pga att dina nya takräcken är för breda. Smartaste sättet att förvara en takbox , kajak eller surfbräda. Installation instructions, accessories. I Thules breda utbud av takboxar finns det något för alla, oavsett om du har en aktiv livsstil, ska åka på semester eller bara behöver extra utrymme. En skidhållare från Thule för bilen är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att ta skidorna med sig.


Vi kan rekommendera den perfekta skidhållaren för dig! Med en högkvalitativ takbox från Thule får du extrautrymmet du behöver för att få med dig såväl skidorna som det stora tältet på semestern. Med en takbox får du upp till 7liter extra lastutrymme.


Autoform som har en sådan monteringssats. Begränsat utrymme, men allt ska med. Kanske kan en aerodynamisk takbox vara på sin plats? Eller lättmonterade lasthållare?


Fiamma till husvagn eller husbil. Beställ din takbox idag på Campingtillbehör4u. Thule Ranger är en takbox som bygger på en ny, utrymmesbesparande idé. Holiday Fritid AB Tillbehörsgrossist med bredaste sortimentet för din camping.


Satsen är universal och passar alla olika fabrikat . I denna huvudkategori hittar du takbox och takräcken och annan upphängning till skruvade priser. Vi erbjuder högkvalitativa produkter från Thule, Norauto . Köp denna produkt för att erhålla 1Poäng! Calix takbox 6– Svart högblank.


Jämför priser och läs recensioner på Biltillbehör. Byglar till takbox - Reservdelar till takbox - Köp online hos Autoexperten. T-fäste till takbox för montering på lasthållare med spår. Boxlift, hissanordning för förvaring av takbox. Volkswagen Original takbox (marknadsförs ej i Sverige).


Takbox Pacific 2Antracit Aeroskin DS. Med en extra monteringssats kan du kan kombinera med flakbåge. Thule omfattande takterrass med bar och monteringssats. Den Turnerande takbox utbud sig finns i ett antal storlekar. Den passar de flesta lastbehov.


Hitta och köp takbox hos Kelkoo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg