torsdag 15 oktober 2015

Occlusiefront

Een occlusiefront is een front dat ontstaat waar een koufront en een warmtefront elkaar raken doordat koufronten sneller gaan dan warmtefronten. Wordt het na het passeren van een occlusiefront kouder, dan is er sprake van een occlusie met koufronteigenschappen. Er ontstaat dan een nieuw front en dit noemen we een occlusiefront. Het is een samenvoeging van een warmtefront en een koufront en vindt vooral plaats dicht . A (still dry) occluded front is coming in from the Northsea at Kijkduin Beach, The Hague, Netherlands. No higher resolution available.


Bij het weerwoord frontale depressie wordt uitgelegd hoe een warmfront en een koufront ontstaan als een lagedrukkern (depressiekern) zich . Wanneer het aan een lagedrukgebied verbonden koufront het warmtefront heeft ingehaal spreekt men van een geoccludeerd front of occlusiefront. See what people are saying and join the conversation. English-Dutch Dictionary: Translation for occlusiefront. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan . im Deutsch ⇔ Niederländisch Wörterbuch. n und übersetzen immerhalb von Sekunden.


Het front heet nu een occlusiefront. Wat voor een fronten zijn er eigenlijk allemaal? Wat betekent occlusiefront ? Hieronder vind je betekenissen van het woord occlusiefront. Je kunt ook zelf een definitie van occlusiefront toevoegen.


Het principe van een occlusiefront. Warmere lucht schuift over de koude lucht en zorgt ervoor dat de neerslag als regen valt. De kant waar de symbooltjes getekend zijn is de bewegingsrichting van een front.


Wanneer een koufront een warmtefront inhaalt, noem je dat een occlusiefront. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Hierdoor ontstaat een occlusiefront dat de toevoer van warme lucht afsnijdt. De lucht die boven het buiengebied is gestegen koelt geleidelijk af. Er zijn verschillende fronten , maar de belangrijkste zijn een koufront, een warmtefront en een occlusiefront.


Noordzee meer regenbuitjes worden aangevoerd? Occlusiefront besitzt Übersetzungen in Sprachen. De neerslag is meestal in de vorm van motregen en dit kan een hele dag aanhouden. Na het warmtefront komt de warme sector met warme . NL PT Portugees vertaling. Koude en warme luchtsoorten zullen niet zomaar met mekaar mengen.


Er is een duidelijk grensvlak aanwezig: de overgang van koude naar warme lucht en . Bij e is afgebeeld dat de wind rond het lagedrukgebied tegen de klok in draait. Door de heersende westenwind . Op een weerkaart wordt een occlusiefront voorgesteld door een paarse curve met halve paarse cirkeltjes en driehoekjes die wijzen in de bewegingsrichting van . Toets hoofdstuk paragraaf 5. Je hebt drie soorten fronten, namelijk koufront, warmtefront, occlusiefront of helemaal g.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg