onsdag 11 november 2015

Avent bewaarbekers bpa vrij

BPA - vrije bewaarbekers voor voeding. Wordt geleverd inclusief: bekers van 2ml en . Deze bewaarbekers voor moedermelk zijn veelzijdig en compact. Ideaal voor het bewaren van voeding, thuis en onderweg. Super om moedermelk in te bewaren BPA vrij ”. Daarom was ik ook erg blij met deze relatief mooi geprijsde bpa vrije bakjes.


Volgens de verpakking zijn de bewaarbekers lek-vrij af te sluiten. De bewaarbekers zijn stapelbaar, dus handig op te bergen. Superfijne bewaarbekers , bpa vrij.


Het zijn twee verschillende maten, klein en groot. Heb je al een kijkje genomen bij mijn andere advertenties? De afkorting BPA staat voor Bisphenol-A. Er wordt tegenwoordig veel gesproken over. Vind gebruikershandleidingen, veelgestelde vragen en hints en tips voor uw . Ml Set Olivegreen Color BPA View Image ‎ . De VIA bewaarbekers zijn ideaal voor het bewaren van moedermelk en andere.


Avent moedermelk bewaarbekers 1ml. Bovendien past de beker op alle borstkolven en spenen van Avent. AVENT VIA bewaarbekers is een handig bewaarsysteem voor moedermelk. Set met Medela bewaarflesjes van 2ml. Het ontdooien ging vrij makkelijk en ik kon ze zo meegeven naar het kdv.


Ik heb die avent bewaar bekers gebruikt en vond ze handig. Inhoud: 10x bewaarbekers 2ml en 10x bewaarbekers 1ml. Ons advies is om voor de meeste voedingen. Al deze doosjes zijn vrij van schadelijke bestanddelen en dus veilig.


Deze VIA bewaarbekers zijn geschikt voor gebruik in magnetron, flessenwarmer, vaatwasser, sterilisator, koelkast en vriezer en zijn BPA vrij. Siliconenrubber, smaak en geur- vrij - BPA -vrijSet van spenen. De borstvoedingsset bevat alles om te kolven, de melk te . De beker heeft een ventiel met twee standen. Zuigfles pp 125ml avent - bpa - vrij.


Philips AVENT VIA Bewaarbekers voor Moedermelk 1ml. AVENT Bewaarbekers kopen bij babyentiener. Genoeg melkpoeder voor drie flessen van 260.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg