torsdag 5 november 2015

Verrijdbare motor standaard

Deze paddockstand maakt het rangeren van uw motorfiets welke moet zijn voorzien van bobbins zeer eenvoudig. Hiermee kunt u de motorfiets heffen en zijlings . Zo staat uw motor extra stevig. Verrijdbare paddockstand online kopen in de webshop Datona.


Toch heeft het vele voordelen ten opzichte van een motor standaard.

Verder zijn er verrijdbare paddockstands verkrijgbaar. Standaard geleverd met een 4mm dikke as voor in de achteras van de motor. De verrijdbare paddockstand wordt ook wel paddockmover genoemd. Een must have voor iedere motorrijder.


Motorlift paddockstand paddock stand - GRATIS verzend. Motor standaard 200kg Motor standaard 200kg. Superhandig item om in krappe ruimtes de motor , brommer, scooter of andere lange objecten te draaien.

Een motorstandaard zit aan de zijkant van een motor vast en is eenvoudig uit te. Tot slot zijn er ook verrijdbare paddockstands waarmee u de motor in kleine . Alle auto en tuning onderdelen voor uw auto op voorraad! Het liften van uw motorfiets zorgt ervoor dat u efficiënt aan uw Harley en andere custom motoren kan sleutelen en schoonmaken. Een zeer goed hulpmiddel bij revisie van motoren.


Uitgerust met bok en zwenkwielen. De optimale hulp bij het werken aan motoren. Deze motorstandaard is dus geheel verrijdbaar. Door de verstelbare draagplaat is de . Graden te draaien, en vast te zetten op posities.


ROTARY ENGINE STAND FOLDABLE: . Universele verrijdbare paddockstand voor achterwielen. Parkeer uw motor in een handomdraai. Ideaal voor stalling, onderhoud poetsen etc.


Gebruiksaanwijzing en specificaties. Voor informatie om een tweedehands motormontagesteun of 2e hands motor montage steun of occasie motorblok steun aan te kopen, verkopen of te huren in.

Level verrijdbare motorstandaard , max. De motor kan geheel worden gedemonteerd en gemonteer als deze in de motorstandaard hangt. Tevens kan de motor tijdens de werkzaamheden roteren om . Je zou, in plaats van het schuurtje verrijdbaar maken, de motor op een verrijdbare plaat onder de standaard parkeren en dan het schuurtje in . Het werken aan de motor wordt met deze motorstandaard een fluitje van een.


De motorstandaard staat op metalen wieltjes zodat deze ook nog verrijdbaar is. Motorstandaard van het merk Global Hydraulic voor motorblok versnellingsbak,. Op Speurders vind je buitenboordmotor standaard. Groot assortiment speciale auto gereedschappen tegen scherpe online prijzen.


Bekende merken: weber tools, Force, Sonic, Steiner. Mijn motor staat tegen de schuur aan (buiten). Ik denk alleen dat een nieuwe sv hier niet in gaat passen als hij op de zijstandaard staat. Klust u regelmatig aan motoren ? Waterverbruik in standaardprogramma in programma Katoen °C. Deze HAMACH Spuitstandaard is geschikt voor alle losse onderdelen, dus ook . Een stevig zaagbladgeleider, een spoumes en een laser zijn standaard.


Robuuste motormontagesteun met een belastbaarheid van 4kg, voor het monteren. Motorfiets Rangeerhulp bestelt u veilig en vertrouwd bij Aanhangershop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg