tisdag 19 april 2016

Hallenvuller te koop

Boxenvuller Hallenvuller Miedema BV Miedema BV #440578. Munnekezijl, Frieslan Nederland. Breston hallenvullers overzicht (modellen). Inschuur- en opslagapparatuur, 4294613. Dit kan door de hallenvuller te laten zwenken, uit te schuiven en door de hoogte steeds aan te passen, waardoor het product gelijkmatig over de opslag wordt . Vind een Transporteur, laadban hallenvuller te koop op Agriaffaires.


Uw voordeel: de hallenvuller hoeft niet zo vaak verzet te worden. De elektro- hydraulische aandrijving met traploze snelheidsverstelling van alle componenten. Zoek jij naar tweedehands landbouwmachines hallenvullers ? Neem direct contact op met de verkoper van hallenvullers. Klik op het plaatje om meer details te.


Te koop : Hallenvuller in de categorie inschuurlijn. Fassaert Machine Bemiddeling - Hallenvuller afbeelding 0; Fassaert Machine Bemiddeling - Hallenvuller. Eindloze band zonder val Automatisch/vaste knik om valhoogte te beperken.


Type: Vulmachine Bouwjaar: 20Toepassingsgebied: Landbouw Referentienummer: 22851804Grimme. Agrarische Werktuigen, Aardappeltechniek, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op. Climax hallenvuller in hoogte verstelbaar zwenkbaar via uitklapbare zwenk,rails. Bunker te koop voor avr 2getrokken bunkerrooier 1995.


Voor deze hallenvullers is ook de X-Stream toevoerband te koop. Dat is een korte, vlakke transportband aan de instortzijde. Climax Hallenvuller Vessels loader is voor op- en overslag van diverse bulkgoederen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg