onsdag 6 april 2016

Jokari mes

Voor het afstrippen van alle gangbare ronde kabels. Het perfecte kabelmes voor het strippen van alle standaard soorten ronde. Dit mes is bedoeld voor de buitenste mantel van de kabel. Dus niet voor de mantel over de . JOKARI Kabelstripper met haakmes geel. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Standaard kabelmes geschikt voor het . Extra mes voor strippen in de lengte van de kabel. Innovatief beugel-wisselsysteem. Jokari Secura Kabel Stripper Nr.


Meer flexibiliteit: met een bereik van tot mm Ø. Inclusief Reserver mes in handgreep Geschikt voor het ontmantelen van YMVK. Aanschaf, training en begeleiding op het gebied van Gereedschap! Kabelontmanteling mes jokari secura nr.


Vind uw Reserve messen voor kabelmessen No. Universeel kabelmes, met draaibaar binnenmes schakelt automatisch over van rond- naar langsnede. Uitvoering: daardoor kunnen langere . Aangemoedigd door dit succes begon hij met de productie van dit mes en . Kabelmes 2-componenten-versie met haakmes.


Antislip handgreep en geleider. Titanium -Nitride coating (TIN) om een langere levensduur, sneller snijden en minder . Volledig geïsoleerd kabelmes, alle onderdelen van kunststof (behalve binnenmes). Mes Handgereedschap Gereedschap Gereedschappen.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Levertijd: Op werkdagen voor 17:uur bestel morgen in huis. Ook online verkrijgbaar op bosgereedschap. Het GAMMA kabelmes kunt u voor verschillende snijwerkzaamheden gebruiken. Het mes heeft een stevig roestvaststalen lemmet.


De elektro technische groothandel! Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Messen met speciale Titanium-nitride coating (TIN) voor een langere . Na insnijden , het mes in lengterichting van de kabel verplaatsen, het aan te pellen deel . Snijdiepte met de stelschroef bij het handvat op de dikte van de . Daarmee moet je met je duim oid de kabel op het mes duwen, dat gaat een keer mis.


Ik ben er erg tevreden mee snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Het materiaal van het mes zorgt ervoor dat het lang mee gaat en gemakkelijk snijdt.


Persoonlijk advies van specialisten . Dit duurzame kabelmes is gemaakt voor het strippen van de meeste ronde standaardkabels (Ø- 28mm). De snijdiepte is dankzij de schroef. Kenmerken - voor alle ronde standaardkabels (Ø- 28mm) - met schroef om de snijdiepte in te stellen. Bijzonderheden:Installatiekabel. Specificaties: - lengte: 170mm - gewicht: 85g.


Automatische instelling op rond. Met de draaiknop op het einde van de greep kan de snijdiepte van het mes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg