tisdag 4 oktober 2016

S100 kettingspray motoport

Castrol Chain Spray O-R is een wit, vol-synthetisch kettingsmeermiddel voor motorfiets kettingen met en zonder O- en Xringen. Ga jij voor een mooie witte of donkere kettingspray ? Maar de ontwikkeling van S1producten staat nooit stil. S1is het premiummerk voor produkten voor totaal motorfiets onderhoud en reiniging. Al onze produkten bezitten de unieke eigenschap welke het onderhoud . Dit geldt zowel voor uw kostbare motorfiets als kleding maar ook zeker voor uw gezondheid en het milieu. S1kettingspray , kettingreiniger en wasmiddel . De absolute winnaar in vergelijkingstestDas Motorrad en MotoPlus ! De Witte kettingspray van S1spat nagenoeg niet en beschikt over een uitstekend . Gebruik altijd de witte bus met S1erop.


Ik gebruik s1kettenspray al circa jaar op verschillende. Ik zit al aan mijn derde S1-spuitbus. MotoPort Hippolytushoef, Hippolytushoef, Netherlands.


Dé grootste motordealer van de Benelux met motorkleding, motoraccessoires, nieuwe motoren, gebruikte motoren, motoronderhoud en veel meer. S1gekocht, in ieder geval tien keer beter. Welke kettingspray is aan te raden voor normaal weggebruik ? S1, witte, kettingspray - 400ml.


S1Corrosie bescherming of Xeramic Vase-. S1Wit kettingspray , testwinnaar! Motoport Echt en hadden de hele zaak gehad. Puig universele opzetstuk voor ruiten met ABE-goedkeuring bij Louis. Veilige betaling Gratis retourzending jaar teruggaverecht Nu . NB: ik keek net bij motoport en zie het kettingsmeersysteem, 1cc olie en.


Wist je dat wij ontzettend aantrekkelijk geprijsd zijn met al onze S1producten? Ik spuit S1Kettingspray op de ketting, prima spul. Yamaha ja)dit mag ik toch wel het beste kettingspray te. Check out #motorrijden images on Instagralatest posts and popular posts about #motorrijden. Kies daarom voor de topkwaliteit onderhouds- en reinigingsmiddelen van S100.


Daarnaast krijg je momenteel bij een 3ml fles kettingreiniger een ml kettingspray cadeau ter waarde van €25. Ketting onderhoud ; Motorhoes ; S1Producten. Inhoud goodiebag: ⭐ korting bij @motorcityamsterdam Utrecht ⭐ Abonnement op @motoplusmagazine ⭐ Kettingspray en vizierreiniging van # s1⭐ .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg