onsdag 28 december 2016

Kabel aanhanger verplicht

Breekkabel geremde aanhanger en losbreekkabel ongeremde aanhanger. Hoe werkt het en wat is er wettelijk verplicht ? Maar of deze ketting verplicht is, vraag ik mij inderdaad af. Door die kabel kreeg de aanhanger nog een opdonder, waardoor deze mij keurig . Hoe bevestig je een losbreekkabel ?

De Regeling Voertuigen vermeldt onder Artikel 5. Indien de aanhangwagen is voorzien van een . Ik heb een vraag over mijn ongeremde aanhanger welke is voorzien van een stalenkabel. Waar moet deze stalen kabel aan bevestigt worden . Hulpkoppeling ongeremde aanhanger. De meeste fabrikanten adviseren de kabel te lussen.


Bij aanhangers tot 7kilo is een dergelijke kabel niet meer verplicht.

ForuAan de aanhangwagen die ik onlangs heb gekocht zit een stalen. De hulpkoppeling lijkt dus niet meer verplicht , ik zou de kabel ook . Maar als er wél een hulpkoppeling aanwezig is, dan is men bij wet verplicht om. Als deze, zonder hulpkoppelingskabel , losschiet van de auto en er ontstaat . Voor deze datum was een hulpkoppeling voor aanhangwagens tot 750kg niet altijd verplicht. De kabel moet deugdelijk worden bevestigd en een dusdanige lengte hebben . Voorzover ik heb kunnen vinden is het gebruik verplicht , indien aanwezig. Wanneer de stugge staalkabel van de ongeremde aanhanger om . Informatie over hulpkoppeling en breekkabel : Om een aanhangwagen deugdelijk te bevestigen is het verplicht gebruik te maken van een losbreekreminrichting . Bij een losbreekreminrichting zal deze kabel de bedrijfsrem van de aanhangwagen.


Het onderwerp is immers hulpkoppeling weer verplicht. En dat slaat op de (staal) kabel die bij ongeremde aanhangers moet worden gebruikt. De reden dat het kabeltje verplicht is, is dat de kogel zou kunnen afbreken.


Bij ongeremde aanhangers heet het kabeltje een losbreekkabel. Vandaar de naam handrem breekkabel of losbreekreminrichting. Ontbrekend: verplicht Onderhoud en reparatie van uw aanhangwagen - BOVAG-bedrijven.

Rijd ontspannen met een veilige, goed onderhouden aanhanger. Als de koppeling van de kogel valt tijdens het rijden, zorgt de breekkabel dat de handrem . Een hulpkoppeling is verplicht op aanhangwagens onder de 7kg. Aanhangwagensticker verplicht in Markeringsstickers Spanje. In Spanje is het inmiddels verplicht. De handrembreekkabel komt alleen voor op geremde typen.


Gebruik een verlichtingsbalk op uw aanhanger. APK keuring kunt u bij Autobedrijf. Deze kabel zorgt ervoor dat de rem wordt aangetrokken als de aanhangwagen los. Joop slaat het wetboek erop na: 'De losbreekkabel moet van de remrichting van een geremde aanhanger bevestigd worden aan een vast deel . Nederlands wet niet verplicht.


Die kabel verbindt de dissel van de aanhanger met de trekhaak, zodat het te trekken. Eigenlijk zal iedereen die met aanhanger rijd hier verplicht keer naar moeten . Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Aanhanger toebehoren. Verplicht bij elke geremde aanhanger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg