torsdag 15 februari 2018

Wandrek metaal

Met een wandrek kun je alle kanten op. Dit XL wandrek van zwart metaal is een echte blikvanger! Stoer en toch elegant, ideaal om je mooiste decoratie in de spotlight te zetten!


Pomax heeft hier gekozen om gebruik te maken van hout . Dit wandrek is in bijna elke ruimte toepasbaar.

Leuk in de kamer met kranten of tijdschriften, in de badkamer voor je douchespullen . Mooi wandrek van antracietkleurig metaal met elf vakken met diverse vormen en afmetingen. Het wandrek heeft een modern en . Vind wandrek metaal op Marktplaats. Het rek bestaat uit vier planken met een draagkracht . Dit mooie wandrek kun je voor verschillende doeleinden gebruiken.


Het rekje is gemaakt van metaal en is roze van.

Deze artikelen zijn als partij geproduceerd of ingekocht (veelal voor een seizoen) en kunnen geleverd worden . Categorieën: Kapstokken en dressboys, Accessoires. Ontdek wekelijks ongeziene design en decoratie merken aan exclusieve kortingen. Het rek is gemaakt van metaal in een donkergrijze kleur en heeft drie planken.


Verrijk de muur met dit stoere Nils wandrek van Kave Home. Wandrek van grijsgelakt metaal. Vlechtwerkpaneel, gelijk aan de zijden van de boekenkast. Kan boven de bureautafel, maar ook solitair aan de wand worden . Bekijk de folder actie van Xenos en koop direct met korting in de winkel. Met het pleun wandrek van Be Pure heb je genoeg opbergruimte!


Je kan het wandrek gebruiken in de keuken voor je handdoeken of keukengerei, in je . Hang deze set van drie wandrekken aan de muur en presenteer je mooiste accessoires erop. Huisselectie Structure wandrek metaal zwart met hout 154x26xh11. Levertijd: Op voorraad (levertijd - werkdagen).


Materiaal:MetaalMontage:Eenvoudig zelf in elkaar te zettenBreedte:1cmDiepte:5cmHoogte:1cm.

Het is voorzien van een opbergmandje met daaronder haken. Deze wandrek in donkergrijze kleur is zeer decoratief. Voor extra opbergruimte in huis, of met planten een mooie blikvanger. Je kunt hem zowel op de vloer . HKliving, Storebror, KEK Amsterdam,UNC, Urban Nature Culture, . Groothandel in meubelen en woondecoratie.


Voor alle landelijke, sfeervolle eigentijdse woonaccessoires. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Daarnaast metalen lampen, stalen kasten, industriële . Het Lucie wandrek is geheel gemaakt van metaal in de kleur zwart Het Lucie wandrek behoort tot de WOOOD collectie.


Donkergrijs metalen wandrek met planken en haakjes van het merk Home Society. Vanaf 7gratis verzending in Nederland en België. Onder andere leuk voor in de keuken met kookboeken.


Maar ook voor in de badkamer, stal hier je toiletartikelen uit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg