måndag 4 juni 2018

Väskor till takbox

En uppsättning av fyra väskor för att organisera packningen i takboxen. Ruggigt smarta väskor som tar otroligt liten plats när . Hos oss hittar du olika väskor som passar för olika typer av äventyr. Vi har valt ut några fiffiga skid- och snowboardfodral och duffelväskor som passar lika bra i . Autoexperten erbjuder ett brett sortiment av väskor från Thule till din taxbox.


Den perfekta väskan för en organiserad takbox Enkel att packa i och ur tack vare.

Utnyttja utrymmet i din takbox både under skidsemestern och sommarsemestern. Packline lanserar tre olika takboxväskor som passar perfekt i din . En komplett uppsättning väskor för maximalt utnyttjande av utrymmet i din takbox. En snygg och smidig takbox från Thule ger optimalt skydd och säkerhet. Du kan ta med allt från utomhusutrustning och bagage till sådant du behöver varje dag. Vi hjälper dig att välja rätt takbox till din bil.


Leverans 3-dagar Visa saldo i butik . Dessa väskor har 1 vattentäta värmesvetsade sömmar och material. Skidsäsongen är igång och på vägarna norrut trängs fjällresenärerna, ofta med en takbox på biltaket.

Varje takbox eller takräcke körs i simulatorn ett par varv runt jorden för att . Lasta smartare inför resan med en rymlig och praktisk takbox. Inte nog med att du sparar plats i bagageutrymmet, du kan lasta din packning säkrare genom att . Läs och skriv rekommendationer om takbox. Takräcken, Cykelhållare, Kajakhållare, Skidhållare, Spännban väskor och ryggsäckar samt. Det är massa frågor man har och vi. Bra utrymme för att lägga väskor i. Takboxar, takräcken, cykelhållare, kajakhållare, väskor från Thule, Packline,.


Färg: Svart Garanti: år ansökan: Takbox väskor Antal påsar: påse. En takbox från Yakima ger dig möjlighet att ta med dig mer bagage och effektivt utnyttja utrymme som annars inte skulle gå att använda. Tillverkad i miljövänlig ABS-plast. När man ska åka på skidsemester behövs en bil med takbox. I den rymliga SUV: en finns plats för både passagerare och skidutrustning.


Modern design, låg profil, praktisk form, rymlig. Sänkt botten, för mindre luftmotstån vindbrus och vibrationer. Det finns en del att tänka på när man är ute efter en takbox till sin bil.


Först och främst kan man fundera på vad man ska få plats med i boxen, . Uppsala Trailercenter erbjuder takbox Thule Touring med funktionalitet, design. Sortimentet innehåller väskor i olika storlekar och material, för att möta olika .

På Outnorth hittar du ett stort urval av produkter från svenska Thule. Briljantsvart takbox med kromade Audiringar. I den bästa av världar skulle alla provköra bilen med full takbox på en halkbana innan sportlovsresan, men det är naturligtvis orealistiskt.


Dessa OE-avtal relaterade till pick-up truck tillbehör i kategorin SportCargo Carriers samt vissa enklare väskor och fodral inom kategorin . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Thule tillverkar både snygga och praktiska takboxar som står emot väder och vind. Kom till oss online när ni ska köpa takbox. Få mer plats för bagage inne i vagnen med en lättviktstakbox som monteras på locket till din Camp-let – antingen på takräcket eller på . Thules takbox Thule Motion 8testvinnare i Danska Motor. Med en takbox och lasthållare hamnar den totala takvikten omkring 1kg.


Lexus tillbehör har designats av våra ingenjörer för att passa din Lexus. På så sätt kan vi även garantera den höga standard som du kan förvänta dig av en . Du kanske åker långa sträckor i taget och har bilen fullpackad med barn och väskor ? Vid beställning av denna unika takbox , vänligen kontakta butiken innan orderläggning. Information: Material: Miljövänligt acrylbaserad ABS Yttermått: Längd 225 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg