torsdag 28 februari 2019

Thule cykelställ

Med en cykelhållare från Thule är det snabbt, enkelt och säkert att ta med cyklar, oavsett hur många ni är i bilen. I Thule Fit Guide kan du se vilken cykelhållare. En cykelhållare för dragkrok från Thule är enkel att installera och använda, och har plats för 1–cyklar.


Hitta cykelhållaren som passar dig här! Thules cykelhållare för husbil gör att du kan ta med cyklarna på resan på ett säkert och enkelt sätt.

Beställningsvara Skickas normalt inom arbetsdagar. Holiday Fritid AB Tillbehörsgrossist med bredaste sortimentet för din camping. Tillbehör till Thule och Omnibike cykelhållare beställer du enkelt och smidigt på Campingtillbehör4u. Du kan välja mellan cykelhållare för dragkrok, tak eller bakluckan och om du vill ha möjlighet att frakta eller cyklar.


Oavsett vilken Thule cykelhållare du . Thule Proride 5En elegant och lättmonterad cykelhållare för takmontering. Thule Xpress 9Enda cykelhållaren i sitt slag med ISO-godkänd dragkrokskoppling Thules. I vårt sortiment finns cykelhållare från Volvo och Thule.

De passar perfekt för cykelsemestern, Vätternrundan eller vardagslogistiken. Cykelhållare från Thule för montering på bakluckan. Få med dig cykeln på ett säkert och smidigt sätt genom att spänna fast den på cykelhållare Thule.


Hos oss hittar du flera modeller av . XXL har ett stort utbud av cykelhållare till bil för cyklisten. Här hittar du cykelhållare till bil med låga priser och bra garantier från kända varumärken som thule. Handla till bra pris med 1dagars öppet köp och fri retur hos Bikester. Använd Blockets köpekontrakt och skriv in säljarens uppgifter och ramnummer.


Kontrollera säljarens identitet be att få se originalkvitto. Den största officiella Thule återförsäljaren . Thule har uppdaterat sitt premiumställ för takmontering Proride 591. Ett cykelställ för dig som tävlar i ”Sveriges starkaste man”. Och när allt fler vill ha med sig sin fina nya cykel på semestern eller till sommarstugan behövs det cykelhållare till bilen.


Cykelställ för cyklar på dragkrok Thule. Kan fällas ber så man kan öppna bakluckan utan att ta bort stället. Thule Sport GStandar Thule Sport GKort, Thule Sport GW-15 Thule Sport GGarage, Thule Elite GStandar Thule Elite GKort.

Hej, Efter att ha läst på lite inför sommarens långresor på forumet så vill . Observera, denna text är maskinöversatt. Robust stålkonstruktion för en total cykel som väger upp till kg. Nycklar kan beställas av oss, kontakta oss på thulestore.


Vi har en del modeller i lager och . Se till att notera låskoden på cylindern för att få matchande nycklar. Thule UpRide skyddar ramen, oavsett vilken cykelmodell du har, samtidigt som. Man kan också skydda både cykel och cykelhållare mot stöld . Proffsigaste hållaren för den som vill transportera cykeln gaffelmonterad. Enkelt justerbart snabbfäste för alla slags framgafflar, även för gafflar i carb. För en som bara vill frakta sin cykel på bilen är cykelhållare så nära en djungel.


Den här lösningen med nycklar är en tjänst som bland annat svenska Thule. Sportartiklar, Sportkläder, Sportskor. Thule VeloCompact 9är Thules mest kompakta cykelhållare. Tack vare den moderna designen och materialet är den dessutom den lättaste, med sina . Den mest bekväma, helt hopvikbara cykelhållaren för alla typer av cyklar (även för elcyklar och elassisterade cyklar) – för två cyklar). En klassisk cykelhållare , en sådan där man kan köpa på nästan vartannat.


Thule Easy Fold XTär en hållare för dragkulan med plats för tre . På denna hållare tar man av framhjulet och fäster framgaffeln i en snabbkoppling i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg