onsdag 7 maj 2014

Salontafel hout met ijzeren onderstel

De orcean salontafel heeft een mooi en eenvoudig design. Bekijk onze collectie fraaie vierkante en ronde salontafels met stalen frame of metalen onderstel. Groot assortiment tafels, banken, salontafels , stoelen, fauteuils, bedden en kasten.


Deze salontafel met wit grenen tafeltop en wit metalen onderstel zorgt voor . Salontafel Roger 140x60cm eiken hout met blacksmith. LONDAL SALONTAFEL XL, VIERKANT - 11- Deze houten salontafel met ijzeren onderstel ademt die typische Scandinavische sfeer.

Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor salontafel die exact past bij uw . Industriele salontafel Paris mangohout 90cm met zwart onderstel. Ontdek een ruime keuze salontafelmodellen op Maisons du Monde. Een stoere en stijlvolle Scandinavische salontafel door de combinatie van gekleurd stalen onderstel met een extra dik houten blad van gerecycleerd balkenhout . Kijken naar ons assortiment duurzame en praktische salontafels. Jachanssen - houten salontafel met metalen onderstel. Prachtige oud houten tafels in verschillende maten en vormen.


Deze teak, botenhout, oud elm, en eiken salontafels worden door ons zelf geimporteerd.

Deze super stoere salontafel met grof houten blad en metalen onderstel. Voor als je opzoek bent naar iets unieks, iets wat niet iedereen heeft staan en ook nog . Ronde salontafels Rustiek hout met staal. Tevens leverbaar met roestbruin onderstel. Design salontafel koop je bij LUMZ. Naturel hout , gecombineerd met een metalen onderstel : deze koffieta.


Houten salontafel met metaal onderstel. Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel. De tafel biedt een groot tafelblad gemaakt van hout met een sterk metalen onderstel.


Open televisiekast met houten planken en ijzeren frame. Wij hebben standaard een groot aantal salontafels op voorraa een groter deel. Volledig ecologisch gemaakt in Belgie.


Azobe bla behandeld met een matte vernis. Tafel wit metalen frame met houten blad. De tafelbladen zijn van hout , het frame van stevig metaal.


Geef je woonkamer een klassiek uitstraling met deze set van twee Isabella salontafels van Pomax. Het blad van een salontafel is meestal van glas, hout , kunststof of steen.

Rechthoekig Industriële Vintage salontafel met houten stroken op de bovenblad en metalen onderstel. De Riverdale Byron sidetable is gemaakt van hout en metaal. Samen met de zwarte metalen onderstel heeft het Basket tafeltje een stoere en industriële look . Wat voor houten bijzettafel met metalen onderstel zoekt u? Hierdoor kunt u de setjes als één grote salontafel gebruiken, maar kunt u er ook voor kiezen om . In het ontwerp van deze salontafel wordt klassiek en modern op een stijlvolle manier samen gebracht. Stoere massief houten salontafel gecombineerd met zwart metalen onderstel.


Moderne ronde salontafel met design onderstel en wit marmer tafelblad. Het bovenblad is gemaakt van gerecycled hout. Het gaat hier om een grove, massieve variant.


Zowel houten tafels als tafels met draadstaal. Multifunctioneel, deze salontafel Odense, een opbergmand en tafel in één.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg