onsdag 14 maj 2014

Collomix blandare

Två blad som skapar ett kraftfullt flöde av materialet . Utformningen ger en kraftfull och snabb effekt samt . Collomix är idag den ledande tillverkaren av blandare och ha. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Utmärkt för större volym av material som t. Produktinformation Lättdriven proffsblandare med två blad som lyfter materialet och minskar påfrestningen på maskinen. Beskrivning: Diameter 1mm, fäste HEXAFIX.


Maskinblandare Collomix Xo10NC Helt ny på marknaden Sladdlös maskinblandare med steglös hastighet. Utrustad med kraftfullt V 2Ah . Från oss får du byggnadsmaterial och trävaror för att bygga och renovera. Patenterat snabbfäste för att enkelt byta blandare utan extra verktyg. Logga in för att se priser och beställa. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla . Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


En produktbeskrivning är inte tillgänglig. Online auctions every day with items from all industries. Auktionsavslut: Måndag November 11:00.


I Collomix app hittar du rätt blandare till ditt material. Rühr- und Mischgeräte GmbH, Daimlerstr. Konkursauktion där objekten skall vara betalda inom dagar. Omrörare Collomix WK120HFF 120x590mm.


Maskinvisp för tunnare vätskor Collomix KRK 60. Kompakt mixervagn med inbyggd blandare och mixer speciellt framtagen för lättflytande. Collomix patenterade HEXAFIX-fäste för verktygslös montering och.


Skruva på denna på en Mblandare så passar den i en Collomix maskin. Festool bruksblandare, visp, blandare. Levereras komplett med 120mm blandare.


Mycket robust blandare som inte skrapar i botten på blandningskär- let. BLANDARE FÖR VANLIG CHUCK 8X100X500mm. Blandare Collomix KR 1HF från Tebo Byggtillbehör. Snabbkopplingssats COLLOMIX Hexafix M14.


Klicka P Bilden Fr En Strre Version Namn Dscjpg Visningar Storlek. Dammfritt arbete tack vare praktisk .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg