fredag 5 september 2014

Wandkastje hout

Sparrow industriële boekenkast mango hout 1x 188. Een ideale wandopberger voor kleine spulletjes is dit houten wandkastje uit de collectie van Dutchbone. Dit leuke kastje kan in de keuken dienst doen als . Badkamer kastje, wandkastje , medicijnkastje vintage, hout , Frankrijk. Donker hout, lijst met gouden pin-stripe.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Kom deze live bekijken in de conceptstore van designio of bestel direct online. Wandkastje hout Garage Style - Bekijk en bestel bij Onlinedesignmeubel. Kastje met glazen deurtje, waar het kerkzilver in stond. Gebruik deze leuke houten wandkastjes in iedere ruimte in je huis. Geeft ze een kleurtje of lak ze mooi blank.


Bestel ze online bij hobbygigant. Teken alle lengten hout af en zaag deze met de Dremel DSMcompact saw, de Dremel DSM5Multi-Purpose snijschijf en de Dremel DSM hoekgeleider . This Pin was discovered by heidi dubois.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Bevestig hem aan de muur in de woon- of slaapkamer en berg er allerlei spullen in op. Mooi kastje met deurtje en ophangmogelijkheden. Voor in de hal of keuken met doeken eraan. Prachtig wandkastje van hout met houten insteek foto- albums voor foto`s van x 15.


Het kastje is van hout en heeft in het deurtje glas-in-lood raampjes met fraai . Dienbladen, lantaarns en andere decoratieve producten in hout en metaal. Wandpaneel Hout 80x40cm matt brown. Kijk op uw gemak nog even rond naar iets vergelijkbaars in onze brocante webwinkel. Dit lieflijke wandkastje is van hout en verweerd wit van kleur. Dit wandkastje heb ik gemaakt in opdracht van PresieZ, Keukens en Maatwerk.


Het materiaal is Bamboe en behandeld met één laag . Buffetkast, Hout, 2-deurs, 2-lades, afm. Restaurantstoelen met armleuning, Hout, Lederlook zitting. WOOOD sidetable Fabian hout zwart 75x120xcm.


WANDKASTJE CIRCUSTENT ZWART HOUT - UP! Warsaw is een echte musthave voor een orginele babykamer of .

Een wandkastje van multiplex in de vorm van een berg met een geschilderd motief aan de binnenkant en. Contacteer ons om de correcte voorraad te kennen. Shaker wandkastje uit de By Hand Collectie van Family W. Lange houten wandplank plank wandconsole landelijk vergrijsd hout stoer 140.


Stoer oud houten Wandrek vaks schap wandkastje rek landelijk stoer hout. One World Interiors Factory Wandrek Hout - x cm. Dit mooie tipi wandkastje is te koop bij webshop Vierjehuis. Eigentijdse, goedkope kasten online kopen doe je bij dé nr. Buitenkasten zijn er in verschillende soorten en maten.


Heb jij liever een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een buitenkast van hout. Een stukje decoratie voor in de kinderkamer die een .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg