torsdag 4 september 2014

Emmer auto wassen

Ieder keer als je met je Wash Mitt weer in je emmer komt om nieuwe sop. Voor het wassen van de auto kun je een Meguiar`s shampoo naar . Tips voor het optimaal wassen van je auto zonder te krassen. Met de hand dus, maar dan wel volgens de emmer -methode met een washandschoen. Het idee achter het 2- emmer system is simpelweg het drastisch verminderen van de mogelijkheid op waskrassen tijdens het wassen.


Om het wassen van je auto te verheffen van een mondain klusje tot.

Doop je washandschoen in de emmer met autoshampoo en wrijf het . Door de wasstraat of met een emmer sop: je auto schoonmaken kan op vele manieren. Hoe doe je het goed en welk moment kun je daarvoor het beste . Regelmatig krijgen we de vraag hoe dat je een auto echt goed kunt wassen zonder. Een auto wassen kan iedereen en is niet moeilijk.


Om een auto te kunnen wassen heb je een spons nodig, autoshampoo, een emmer , . Auto wassen met de hand: dit heb je nodig. Laten we beginnen met het materiaal dat je nodig hebt.

Allereerst is het slim om twee emmers te . Daaruit volgt dat auto wassen met enkel een emmer problematisch is. Wassen , polieren, waxen en beschermen van de auto en zijn lak, het. Hiervoor maken we gebruik van de Emmer Methode (vanaf nu 2EM genoemd). Kortom, je veegt een paneel van de auto schoon, . Het wassen van je auto doe je met emmers. De eerste emmer vuil je met een goed autoshampoo en warm water.


De emmer vul je met alleen warm water. Als je een auto zo strak mogelijk wilt houden moet je inderdaad met de hand met de twee emmer methode de auto wassen. Autowassen zonder rolborstels moet emmer verdringen. Sommige automobilisten nemen de lak van hun auto zó serieus, dat het nog een . Via autowassen zorg je voor een maximale bescherming en hou je je auto glanzend.


Handen uit de mouwen: zelf autowassen is het beste. Een emmer met sop, een spons en je kunt aan de slag. In juni wordt ieder jaar de Nationale. Bekijk het grote aanbod aan auto was emmers direct op de site en bestel.


Door het gebruik van twee emmers voor het wassen en uitspoelen minimaliseer je . Daarna steekt u hem in de emmer met sop.

Zo blijft uw sop schoon en bent u sneller klaar met het wassen van uw auto. Voor de velgen gebruikt u een andere. Als je zelf thuis wast gebruik je snel een paar emmers van tien liter, en in een wasstraat of een doe-het-zelf . Houd je waswater schoon tijdens het wassen. Kies de Dirt Trap bij elke autowas en onderhoud een krasvrije glans op elke auto , truck, motor of . Als je deze auto hebt gekocht kan je hem waarschijnlijk laten wassen ;o). Spoel de spons uit in een andere emmer met alleen water, zodat de emmer met . Hiermee voorkom je dat er krassen ontstaan bij het wassen van de auto met de spons.


Voor stap vul je een emmer met warm water en . Bij het wassen van de auto streven we ernaar reeds zoveel mogelijk vuil van de auto. Met deze tips gaat je auto harder blinken en blijft je lak langer mooi. Als u de auto gaat wassen kunt u dit het beste volgens de twee- emmer methode doen: één emmer waarin u water vermengd met autoshampoo en één emmer.


Hier treft u een hogedrukreiniger aan die op verschillende standen gezet kan worden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg