måndag 24 augusti 2015

Autostalling de bazuin harlingen

Bij onze volgende vakantie stallen we weer onze auto bij de Bazuin. Het pand deed eerder dienst als vischrookerij Lichtendahl, houthandel en als . Tip: We raden u aan eerst naar de terminal te rijden en vervolgens vanaf . In circa minuten lopen bent u bij de veerboot terminal van de haven van Harlingen. U kunt uw auto overdekt parkeren bij parkeergelegenheid de Bazuin. Oppervlak - Overdekt Parkeerplaats.


Tijdens de winterdienstregeling openen wij Zondags 9. Auto parkeren bij autostalling bazuin , bootje nemen, aangename overtocht heen en weer naar. Hier vindt u alle informatie over de. Online aankoop van bedrijvenlijst. Uw prospectielijst aanmaken.


Poerol staat voor service, en dat . Locatie: Op loopafstand van ca. Decoratieschilder Klaes Posthuma laat een reclame herleven op het pand van autostalling De Bazuin aan de Zeilmakersstraat in Harlingen. En omdat wij juist graag weekendjes parkeren, is Bazuin voor ons geen goede . Harlingen is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Even handig om te weten over je bootkaartje. Autostalling de Bazuin - Garage.


Watertaxi de Bazuin - de connectie met Terschelling en Vlieland: Koningseider. Wat kan ik doen als er in het vakantiehuis iets kapot gaat of als een voorziening niet goed functioneert? Meld een storing of schade alstublieft tijdens . De tekst van Vischrookerij Lichtendahl is in ere hersteld. Contactgegevens van De Bazuin ? Parkeren bedrijf De Bazuin uit Harlingen. Bekijk revieuws, plattegron streetview, website, e-mail, telefoonnummer, KvK . Welkom bij de gemeente Harlingen.


Altijd zeer voordelig bij lang parkeren. Het begin van een zorgeloos verblijf begint bij ons. Kaart en wegbeschrijvingen, openingsuren, telefoon, fax, lokaal . De plek om uw auto te parkeren in Harlingen. Ook ideaal voor het stallen van uw.


Detailhandel via postorder en internet in vrijetijdsartikelen. Daarnaast plaatsen we cookies van derde partijen . Bolidt Kunstoftoepassing Bolidt, specialist .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg