måndag 10 augusti 2015

Handleiding hoogwerker

In het bedrijfsleven is een hoogwerker een belangrijk hulpmiddel geworden. Naast een handleiding hoort bij een hoogwerker eenhoogwerkerboek. Deze handleiding is een zeer belangrijk hulpmiddel!


Zorg dat de handleiding te allen tijde bij de machine blijft. Bel Genie Industries als u vragen hebt. De bedieningshandleiding is een basisonderdeel van de hoogwerker.

Enkel bediening door opgeleide en medisch gekeurde werknemers. Het verrijden van de hoogwerker mag enkel volgens . Lees steeds de handleiding volledig door alvorens te starten. De armen van de hoogwerker kunnen bediend worden middels de keuzehendels. Start de auto en laat de motor lopen. Koppeling in en PTO inschakelen.


Vanzelfsprekend hoort deze handleiding in de directe nabijheid van de hoogwerker bewaard te worden. Er zijn drie soorten hoogwerkers : de schaarhoogwerker . Medewerkers werken veilig op hoogte met behulp van een hoogwerker.

Korte handleiding hoogwerker 16RTJ Transport et transportmiddel dient geschikt te zijn voor het te vervoeren toestel. Wij wensen u veel succes én plezier bij het behalen van uw Hoogwerker certificaat! Draag aangepaste kleding voor de bediening van de hoogwerker en. Doe dat voordat u aan het werk gaat met de hoogwerker. De handleiding bevindt zich vaak in een documentenbak welke u aantreft op het platform of in de.


In veel gevallen is een steiger of hoogwerker een uitkomst, omdat een ladder niet toereikend is. Alle hoogwerkers ( m.u.v. machines die specifiek zijn ontworpen voor binnen gebruik) zijn. Aldus de IPAF handleiding voor bedieners. Handleiding hoogwerker - Koopman Read more about platform, druk, gebruik, bedieningshandleiding, houd and tweede. Analyse), dan wel in de handleiding van de betreffende hoogwerker.


Hoogwerkers zijn een populair arbeidsmiddel om werk op hoogte uit te. Haulotte is een toonaangevende fabrikant en distributeur van hoogwerkers en verreikers. Vraag een online offerte aan en profiteer van onze financierings . Hoe zet je hoogwerkers , steigers en verreikers op een veilige manier in? Vertaalde instructies – Bewaar deze handleiding steeds bij de machine.


De NiftyLift Nifty 120T is een getrokken aanhanger hoogwerker die werkt op een 230V aansluiting. Sticker, handleiding - hoogspanning, hoogwerker. De maximale werkhoogte is meter.

Het rijden met hoogwerkers op de openbare weg valt onder de landelijke . De stabilisatoren kunnen slechts worden ingetrokken als de hoogwerker beneden is. Het gebruik van vrachtwagens met hoogwerker is strikt verboden bij . Hieronder vindt u alle informatie over onze machines. Kunt u iets niet vinden, neem dan contact met ons op. BIJLAGE: Informatie voor nieuwe eigenaar na doorverkoop hoogwerker.


Ook te huur inclusief 6kg wegende aanhanger. Werken met zelfrijdende hoogwerker (IS-005). Zelfrijdende hoogwerker op wielen, lucht- en volle banden:.


Houd volgende tips in het achterhoofd wanneer je een hoogwerker gebruikt. Neem de handleiding van de machine grondig door en leer alle .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg