måndag 18 januari 2016

Handtruck säljes

Handtruck säljes på uppdrag av ett företag. Säljes på uppdrag av ett uthyrnings bolag. Begagnad handtruck i bra skick säljes. Servad och kontrollerad kontinuerligt.


Obs: enbart nya , minst två stk) Din gammla BT handtruck kan tas i bytte som delbetalning i samband.

Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Vi har begagnade truckar av premiumkvalitet till salu för omgående leverans. Oavsett vilken typ av begagnad truck du söker kan du hitta den hos oss. På Mascus kan du både sälja och köpa begagnade pallvagnar. Det finns ett stort utbud av pallvagnar av flera olika märken och . Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad.


Köpare bör undersöka varan innan.

Handla högkvalitativa industritruckar som passar alla dina materialhanteringsbehov. Vi erbjuder ett komplett sortiment av truckar och lagerutrustning: . Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, ej testat av auktionsfirman. Alla komponenter är i rostfritt stål eller . BT HANDTRUCK VOLT UTAN ACKUMULATORER OCH DIVERSE DELAR, BRA LYFTMAST. Verktygsskåp flera olika modeller.


Färdiga bodar: Grå bod - 80. Lörd och sönd i Växjö, handtruck , högtryckstvätt, hyvlar, hyls-nycklar, div verktyg mm. Toronto allmänt till salu - craigslist. When using do not eat, drink or smoke . Truck - Toyota - el, ton OBS! Hisskrok, hydralslangar, handtruck , spånsug, motor - Jag har till salu en hisskrok till Volvo 400-traktor.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Gnistmaskiner 1st Trådgnist Fanuc (500x350x250) 1st sänkgnist Charmilles 10. Det går oftast lika bra att göra tvärtom -‐ .

Kompakt Mini vagn rymmer upp till 2kg. Beräknad leveranstid: - 14 . Den är gammal så det finns en hel del slitage, skav och skrap. Välj den bästa kvaliteten och lämpliga lastbilhjul till salu för din apparat här på kaistoncastors. Välkommen till Gestrike Marincenter!


Hos oss hittar du ett stort sortiment av båtar. Vi har dessutom en verkstad för reparation av båtar och motorer. Ej testad - säljes som renoveringsobjekt. Läcker olja, men går att använda - säljes som renoveringsobjekt.


Inte med hjälp av en handtruck , men ändå. Ett mail trillade ner i Kaj och Sverres inbox undertecknat den franske friåkarräven Seb Michaud. Godset levereras med bakgavelhiss och handtruck på asfalterad eller stenlagd yta. Läs mer om vår lyftutrustningar som lyftblock, radiostyrning, vakuumlyftare, travers, svängkranar, lyftmagneter eller telfer.


Vändbara trappsteg - Välj själv om du vill ha en rå, huggen framsida eller en mera rak och strikt flammad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg