måndag 25 januari 2016

Pattex montagelijm

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De montagelijm maken boren en het . Hoogwaardige, solventvrije montagelijm met vullend vermogen voor een muurvaste bevestiging van de meeste materialen. Montagelijm op basis van polymeer met een extra hoge aanvangshechting en eindsterkte.


Pattex Montagelijm - Waterproof - 4g. Geschikt voor het lijmen en afdichten van . Ontdek ons assortiment Montagelijm. Deze montagelijm is geschikt voor alle klussen in en rond het huis. Hoogwaardige, gebruiksklare en zeer snelhechtende lijm met licht vullend vermogen voor oneffen . Bewijst dat klussen schoon, stil en eenvoudig kan zijn.


U hoeft niet langer te boren, timmeren of schroeven. Hoge aanvangshechting en volledig . Direct handvast in sec, droogt wit op. Al meer dan jaar uw betrouwbare leverancier op het gebied van kantoormeubilair en kantoorartikelen. Maar afdichten kan er ook mee, overigens, het hoeft niet . Ehm, hoe krijg ik die lijm eruit?


Dit dus: Er lijkt wel een klein gaatje . Gebruiksklare, watergedragen dispersielijm voor binnen en buiten, oplosmiddelvrij. Voor het verlijmen van houten panelen, wandbekleding . Het beste assortiment pattex montagelijm vind je op Bruna. Werkzaam op alle materialen waarbij een oppervlak poreus dient te zijn.


Facility, expeditie en veiligheid. Sterke formule voor alle materialen Waterbestendig Laat niet meer los! Voor binnen en buiten Optioneel met kitspuit Ook ideaal voor. PATTEX - Montagelijm - PU Express - PL 400.


Geen gereedschap meer nodig: gedaan met pluggen, hamers, boor-en schroefmachines. Koop uw Lijmen online bij Kitcentrum. Helaas is deze aanbieding niet meer te bestellen. Schrijf u in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om nooit meer een . Houd u aan de gebruiksvoorschriften. Verpakking: Stuk Montagelijm PL Premium High Tack, Inhoud (Gewicht): 4g, Uithardi.


Voor een vochtbestendige en muurvaste. Bekijk ons assortiment Montagelijm (artikelen).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg