onsdag 20 januari 2016

Střešní box thule ocean 780

Autoboxy jsou vyrobeny ze stabilního ABS . Ideálním řešením pro početnou rodinu a dovolenou v každém ročním období je střešní box Ocean 7od známého švýcarského výrobce Thule. Thule Ocean 7má centrální zámek. Box má velmi štědrý úložný prostor 4litrů. Snížená příď i záď spolu se spojlery na . Specializovaná půjčovna střešních boxů, rakví, chladiniček, navigací v Jihlavě a okolí. Rychla instalace, bez poskozeni a je super aerodynamicky.


Sport, Fitness Eshop stresni box thule ocean 7antracit Sportovní náčiní. Rodinná velikost, objem 4litrů, pravostranné otevírání. Montáž: U-profil s rychloupnutím.


Tento střešní box máme ve velikostech - největší box, Ocean 7, má . Je oblíbený především díky velkému zavazadlovému prostoru a . This Pin was discovered by Helena Kripnerová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Patentovaný bezpečnostní zámkový . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stresni box thule.


Vybrali jsme pro vás ty nejlepší střešní boxy dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat střešní box plný. Obrovské množství úložného prostoru: 4litrů. Kufr, který nabízí tolik úložného prostoru za tuto cenu, je šance, . Samozřejmě bychom vám mohli poradit kupte si střešní box Thule.


S objemem 4litrů patří mezi velmi oblíbené střešní boxy. Má někdo zkušenost se střešními boxy na auto? Bezproblemu pojme pary lyzi a snowboar mozna by se tam vesly jeste.


Disponuje vynikajícími ergonomickými vlastnostmi, protože má sníženou záď a příď. Atlantis 7je štíhlý střešní box , avšak má velmi prostorný úložný prostor. Tvary jsou navrženy k zajištění dobrých aerodynamických vlastností.


Box zabalen v originálním balení - nevhodná velikost na . THULE Ocean 7šedý střešní box. Nakupujte Stresni box thule ocean 7antracit nejlevněji na trhu. Střešní boxy , AutoBoxy - Uhříněves. Praktické je oboustranné otevírání víka boxu a montážní systém Power-Grip. Egonomický střesní box s montážním systémem Power-Grip.


Podívejte se na to, jak snadno se uchytí střešní box Thule. Je to otázka skutečně jen pár minut a zvládne to. Pro bezpečnou a šetrnou přepravu vašich lyží uvnitř střešního boxu.


Naše široká nabídka střešních boxů má něco pro každého.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg