onsdag 10 februari 2016

Lijmresten verwijderen van glas

Hardnekkige klodders lijm en verf kunnen opdrogen en hard worden op je ramen , zodat je lelijke wazige plekken op je ramen hebt. Heb je lijmresten na het verwijderen van plakban stickers of pleisters? Klik hier en ontdek de tips van Tante Kaat om lijmresten efficiënt te verwijderen.


Nagellak remover werkt ook perfect om de lijm van stickers te verwijderen. Plaksel van ramen verwijderen , doe je heel makkelijk met keuken reiniger, erop . Op twee ramen in ons huis hangen van die grote stickers die er moeten voor zorgen dat voorbijgangers niet kunnen binnenkijken. Hoe resten van beschermstickers verwijderen. Lijmresten van een raam verwijderen ? Blog Hoe verwijder je lijmresten?


Voor glas , porselein en tegels is het juist wel weer geschikt. Altijd vervelend: de lijmresten van een sticker op een glas. Schrobben met een schuursponsje levert vaak krassen op en terpentine of wasbenzine geven vaak . Stickers hebben een vervelende eigenschap.


De veroorzakers daarvan zijn lijmresten. Verwijder je een sticker, dan blijft er meestal een plakkerige laag lijm. Er zijn 1dingen die je kan doen met glazen potjes van confituur, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg