torsdag 11 februari 2016

Warmtepompboiler premie

Zowel elektrische warmtepompen als gaswarmtepompen komen in aanmerking voor een premie van de netbeheerder voor een warmtepomp. De hoge investeringskost houdt veel mensen tegen bij de aankoop van een warmtepompboiler. Vaak heb je echter recht op een premie voor je . Dat heeft de Vlaamse regering beslist. Wie een warmtepompbolier plaatst voor de productie van sanitair warm water kan vanaf .

Tevens elektrische warmtepompen als warmtepompen op gas komen in aanmerking voor een warmtepomp premie van de netbeheerder. Premie voor warmtepompboiler. Laat je een warmtepomp plaatsen? Vraag dan hier een premie van Infrax aan.


Het premiebedrag is begrensd tot van . Als u in een woning of een appartement een warmtepomp laat plaatsen door een aannemer, dan kunt u daarvoor een premie krijgen van uw netbeheerder. Een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie is de warmtepomp.

In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kan je een premie aanvragen voor een warmtepomp , zowel voor ruimteverwarming als voor de verwarming van sanitair. Met dit formulier kun je een premie aanvragen voor warmtepomp in een bestaand. Lees zeker alle voorwaarden na voor je je warmtepomp laat plaatsen en dit . De SPF (Seasanol Preformance Factor) of het gemiddeld rendement van een warmtepomp over een volledig stookseizoen wordt gevraagd bij de . Als je in een woning of een appartement een warmtepomp laat plaatsen door een aannemer, dan kan je daarvoor een premie krijgen van jouw netbeheerder. Voor het plaatsen van een warmtepomp kan je een premie krijgen. Ontdek de bedragen, voorwaarden en aanvraagprocedure voor de subsidies voor . Dan is deze website voor jou gemaakt.


Bij specialisten uit de regio kun je een warmtepomp aanschaffen en handelen zij ook de premie voor je af. De woning moet zich op het grondgebied van Ledegem bevinden. De toelage kan slechts éénmaal per soort installatie en per adres uitbetaald worden. De premie loopt de volgende . Een warmtepompboiler is een toestel dat warmte uit de lucht haalt en afgeeft aan uw.


Ontvang de gratis MazoutMails. Deze premie komt in aanmerking voor de BENO-pass.

Bovendien komt er volgend jaar nog een bijkomende premie van 4euro voor de warmtepompboiler. Dat maakt dat de investering steeds . LET OP: Je kan enkel aanspraak maken op deze premie als de warmtepomp geplaatst wordt door een erkende aannemer. De subsidie voor wand- of vloerverwarming, hybride condensatieketel, warmtepomp , warmtepompboiler en zonneboiler kan niet gecombineerd worden met het . Voor een warmtepompboiler (niet te verwarren met een warmtepomp ) krijg je vanaf volgend jaar een premie van 4euro. Maar ook vandaag al kan u premies . Er is een premie voorzien voor de vervanging van buitenschrijnwerk. Betreft: Weigering REG‐ premie voor een warmtepomp in een bestaande woning.


Volgend op een energiedecreet geven de netbeheerders sinds . Daarom kunt u van uw netbeheerder een premie krijgen als u een . De gemeentelijke premie kan gecumuleerd worden met andere premies. De netbeheerder Infrax geeft een premie voor de installatie van een warmtepomp (klik hierop voor meer info over het reglement en aanvraagformulier ). Op het moment dat je de premie als particulier aanvraagt, moet de warmtepomp al betaal geïnstalleerd en in gebruik genomen zijn. De verschillende installaties die een premie krijgen, zijn de water-water- warmtepomp , . Na installatie van een lucht-lucht warmtepomp door een erkend installateur, dachten we aanspraak te kunnen maken op de premie van 300€ .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg