onsdag 3 februari 2016

Pingi bilavfuktare

Pingi avfuktare är en återanvändningsbar fuktborttagare som du torkar och laddar om i micron på några minuter! Absorberar effektivt fukten som sitter i de flesta . Lösningen på fuktproblem i bilen. Anpassad i storlek och material för bilen. Torkas enkelt i mikrovågsugn när indikatorn visar att den är full.


Har du en bil utan luftkonditionering vet du att det kan ta tid innan imman försvinner från rutorna. Enkla underhåll du kan göra själv. Vi har lackstift, bättringsfärg, motorolja, spolarvätska, låsolja, smörjmedel med mera. Pingy avfuktare är ett enkelt sätt att ta bort fukt från bilen, husvagnen, husbilen, båten och hem.


Pingi minskar den relativa fuktigheten i det omgivande området, små slutna utrymmen blir luftiga och fräscha igen tack vare PINGI. Pingi Pingi återanvändbar bil avfuktare 300gr, nu endast 9kr! Det är ditt bästa val för att bli av med en immig vindruta eller . Oumbärlig i alla bilar och en populär passagerare under vinterhalvåret, för att vinna kampen mot fukt och igenimmade rutor. Den kan användas i åratal och kan. För ett perfekt klimat i bilen.


Dessa små avfuktare är innovativa och snygga. Nu tillgängliga i dubbelpack (x 3g), till ett förmånspris. Pingi fuktfjerner er den beste løsning på fuktproblemer i din bil. Det er en både økonomisk og sikker måte å fjerne fugten på. Pingi bilavfuktare är en återanvändningsbar fuktborttagare som du torkar och laddar om i micron på några minuter!


Pingi är lösningen på fuktproblem i alla . En miljöanpassad avfuktare med lång livslängd. Perfekt för bilen, husvagnen, båten och hemmet. Pingi avfuktare består av ett silikat, som också används till kattsand (den vita) eftersom ämnet suger till sig . Pingi fjerner raskt og enkelt fukt i bil, campingvogn, bobil, båt og i hjemmet. Pingi trekker til seg overflødig fukt som en magnet, og hjelper med å fjerne . Produkterna används i miljoner hushåll och fordon . Click here to find similar products.


Bilavfuktare är lösningen på fuktproblem i bilen. Ett både ekonomiskt och säkert sätt att avfukta. Den absorberade fukten kapslas in utan att läcka ut under . Pingi: En effektiv, miljövänlig och återanvändningsbar avfuktare för både bil, båt, husvagn och hem. Avfuktare lokaltidningen malmö öster Pingi.


Baixar Permatex Stripped Thread Repair Kit at Motorcycle Superstore com. ElectroMem INV 1– Inverter till 2v. Pingi I Dry L Rechargable Reusable Dehumidifier Moisture.


PINGI L Luftavfuktarpåse cm³ Grå. WENKO Bil avfuktare -set , påse med 1kg, påse per 2g.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg