fredag 8 juli 2016

Difrax fles wide

Maar welke babyfles past nu het beste bij jou en je baby? Flesvoeding en moedermelk geef je uit de populairste babyfles van Nederland! De Wide S- flessen hebben een bredere halsopening en flessenspeen. Kindjes met een brede aanhap accepteren deze Wide fles beter. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een . Afschroefbare bodem S- babyfles - Wide.


Onze voorkeur ging uit naar de S- fles Wide want deze kon Jaevi zelf makkelijker . Voor 22:uur bestel volgende werkdag in . De handgrepen zijn makkelijk vast te houden door kleine babyhandjes. Op zich zijn we redelijk tevreden , maar ik had ook wel graag een andere fles , zoals Dr Brown . De fles bestaat in maten en vormen: Natural (1en 2ml) en Wide (2en 3ml). Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Difrax S- zuigfles wide wit 310ml.


De wide XL flessenspeen met extra brede opening in de speen zorgt ervoor dat je kindje rustig kan drinken en lekker kan gaan slapen met een . Met de 1-2-Doseerspeen went je baby snel aan het drinken uit een papfles. De papfles bevat handgrepen zodat de baby zelf leert drinken. Door de ergonomische S-vorm van de fles wordt de natuurlijke drinkhouding gestimuleerd.


Omneo geha maar wel gewoon met een difrax fles de brede speen niet de kers ! Deze babyfles heeft een inhoud van 2ml. Bij deze S- fles breed krijgt u een zachte Wide Small . In de 1-2-flessenspeen hoort een spleetje te zitten. Wanneer je alleen gaatjes ziet, dan kan het zijn.


Hoe werkt de 1-2-doseerspeen? Bestel voor 19u, volgende werkdag geleverd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg