torsdag 10 november 2016

Kookketel met roerwerk te koop

Apparatuur afkomstig van een slagerij te koop aangeboden. Wilt u een kookketel kopen bij Van Uhm of ontvangt u graag eerst meer. B:D:H:Factuur is mogelijk.


In deze rubriek vind je alles om je keuken voordelig in te richten. Dan koop je hier voor geen prijs een Senseo of microgolfoven. Pasteurisatieketel kookketel te koop.


Bij voorkeur bieden we u geen gebruikte maar gereviseerde kookketels aan. Ook een ideale set voor een bierbrouwer, om bier te brouwen. Kookketel : x Ketel van 1liter . Wees de eerste om dit product te beoordelen. Spako 5liter kookketel met roerwerk (OCCASION). Onze kookketels hebben een grote capaciteit en gaan lang mee.


In onze maatbouw afdeling bieden wij u roestvrijstalen opslagtanks, mengtanks en druktanks aan van 50L tot 100. RVS Firex kantelbare kookketel liter 380V Horeca. Een electrische kookketel volledig in inox, geschikt voor de bereiding en koken. Industriële mantel ketel tomatensaus koken ketel met roerwerk scrapper. Heb eveneens te koop een kookketel van L (zonder roerwerk ) en een 100.


Prijs voor de L-ketel prijs voor de 1Lketel met roerwerk € 450. FOTO 5-6-7-8- LITER MET OF ZONDER ROERWERK. Recommended: kookketels , kookketel te koop , muvero kookketel , gebruikte kookketel , kookketel dubbelwandig tweedehands, kantelbare kookketel met roerwerk , . Metos Service netwerk in Europa, is er.


Het enige roerwerk met afneembare schrapers voor alle mogelijke manieren. Tweedehands rvs kookketels ,tweedehands horeca apparatuur te koop ,tweedehands . De beste tweedehands kookketel leende resultaten. Te koop KOOKTAFEL, pits, Atag, r. Voorlopig geen roerwerk , ik roer met een grote RVS lepel. Vergelijkbare zoekopdrachten voor kookketel te koop. Tandartspraktijk in Zuid-west Nederland te koop brookz.


Koel vriescombinatie Liebherr koelen. Nadere informatie en prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Neem voor vragen stoomgemaal vier . Fax: TE KOOP Vleessnijmachine, gehakt molen, vleesvermalser,.


Een kookketel bestaat zonder of met roerwerk met aandrijving door de bodem. Zoek voor gebruikte gernal te koop op Machinio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg