onsdag 30 november 2016

Värmebeständig slang

Det breda sortimentet gör att Hydroscand kan erbjuda den slang som bäst uppfyller varje funktions speciella. Längre längder kan beställas mot tilla. Silikonslangar är idealiska inom motorsport som t. Söker efter slang (16mm ID) som klarar motorolja och är hyfsat värmebeständig. Denna slang ska sitta mellan turbo och oljerör (ca 12cm), .

Jag tog helt enkelt och isolerade värmeslingorna med en slang av värmebeständig plast. Rostfri slang 28mm längd 100cm. Jag ska byta diskbänksarmaturen och tänker för säkerhets skull dra på en UV- och värmebeständig slang på ledarna för att de inte ska torkas. Slang för bensin, både oblyad och blyad samt diesel.


Främst för drivmedelsförsörjning på bilar, gräsklippare och andra motorfordon . Vart i butik, i Göteborg hittar jag imorgon böjbar och värmetålig slang med en innerdiameter på 3-4? Den ska gå från en luftmassemätare till ett .

Angående detta, så undrar man ju egentligen hur alla andra gör. Brukar ni trä på värmebeständig slang på trådarna för att de inte ska torkas ut . Vi erbjuder silikonslang för alla tillfällen. Vi har silikonslangar för vätsketransportern inom livsmedels-, läkemedels- och kem.


Hejsan, Har precis gått över från vattenbad till kylspiral och upptäckte att . Värmebeständig slang kylspiral. Om det av någon anledning blir ett hål på en slang så märker du oftast detta snabbt. Du hittar vakuumslangar med olika invärtes diameter i vårt sortiment. Kemikaliebeständighet för slangar”, för information om rätt slang för aktuellt media. För värmebeständigt och antistatiskt utförande, se AN.


Vi svarar på ditt mail inom timmar. Har du fortfarande inte hittat rätt slang för din applikation? PCL polyamid PIS polyamid 12.


Tillverkad i vit Polypropylen, . Tål alkoholer, oljor och fetter till viss del.

Balansblock i armerad polyami omvänt progressiv med m wire och fäste för löpvagn. Dammsugarslang med robust skyddshölje, antistatisk sugslang och plug-it-kabel. Alla flexibla värmebeständigt rakt silikon slang produkter är konkurrenskraftiga i hög precision och bra prestanda.


Lätt och flexibel PVC- slang för sug– och tryckapplikationer. Slangen är beständig mot glykol och liknande kemikalier. Mycket flexibelt och böjligt HelaGuard kabelskydd av PVC, styv spiralförstärkning med slät insida (PSRSC slang även med slätt yttre hölje). Välkommen att köpa värmebeständig krympbar slang PTFE slang gjord i Kina med oss. Vi tillhandahåller online-shopping för kvalitet, hållbara och anpassade.


Slang av syntetiskt gummi, med påvulkaniserad textilgenomflätning. Isoleringen kan också skyddas genom en UV- och värmebeständig slang. Troligen har detta problem blivit mer påtagligt när man ersatt . Habia Teknofluor AB (part of United Flexible).


PVC-material kombinerat med polyesterfiber. Tålig för tryck och temperatur. Dustcontrol säljer stoftavskiljare för punktutsug och luftrenare samt stationära industridammsugare. En smidig och värmebeständig slang för kylvattensystem.


Innertub: Syntetiskt värmebeständigt gummi. Slangen måste vara gjord av ett värmebeständigt material då dess ena ände sitter fast i avgasröret. Jag vet inte vad man kallar denna slang för, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg