måndag 7 november 2016

Tefal ingenio handgreep

Met het revolutionaire Tefal Ingenio concept, ga je anders tegen koken kijken. Met de Ingenio handgreep kook je met één klik de heerlijkste gerechten . Met de Tefal Ingenio L993Ingenio handgreep kun je met één klik eenvoudig van Ingenio inductie pan met anti-aanbaklaag wisselen. Afneembaar handgreepveilige, eenvoudige en ergonomische handgreepMateriaal : BakelietGarantie : jaar. Van Tefal is dit de Ingenio handgreep , gemaakt voor gebruik met de Ingenio Force Pannen.


De handgreep is met één beweging vast te zetten of los te halen . Tefal Afneembare Klassieke Handgreep Ingenio. Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. INGENIO EXPERTISE Set Braadpannen + Handgreep L65092TEFAL : p - Dankzij de Ingenio en zijn 1 veilig verwijderbaar handvat , kunt u met één . Bevestig dit zwarte, afneembare handvat Ingenio Classic gemakkelijk aan je braadpannen en kookpotten uit de reeks Ingenio van Tefal.


De Tefal Ingenio Steelpannenset met losse handgreep bevat steelpannen met een diameter van 1en centimeter en universele handgreep.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg