torsdag 9 februari 2017

Anti dreunplaat boot

Geluidsisolatie en absorptie voor uw boot of jacht. Geluidshinder tijdens het varen doet afbreuk aan het plezier dat u aan het vaartuig beleefd. Op zoek naar goedkope anti dreunplaat voor uw auto? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts.


Vooral het gebruik van akoestisch, zwaar folie ( anti -dreunmatten) is in de voertuigbouw, maar ook bij behuizingen van machines, zeer populair. EASYdemp is een zelfklevende, bitumen ontdreuningsplaat. Dit product onderscheid zich van soortgelijke producten door een goede ontdreuning te . Anti Dreunplaten van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden voor geluiddemping aangebracht in auto, boot , of bij . Hallo, ik zit achter in de boot , en heb dan veel last van het geluid van de buitenboordmotor in vergelijking met degenen die meevaren. Colad zelfklevende antidreunplaten worden voor geluiddemping aangebracht aan de binnenzijde van autodeuren, bagageruimten, dak etc.


Anti dreunplaten voor het gebruik in deuren en motorcompartimenten, bagageruimten, dak, . Verder zijn er veel variabelen afhankelijk van type boot en bouwmateriaal. Alleen als je isolatie goed aanpakt heeft het zin een beetje isoleren . Alle mogelijke spuiterijen zijn denkbaar met dit undercoating pistool: isolatielak, anti dreun spray of siliconenspray. Anti - dreunplaat zelfklevend 2x 5x 2. Een ideale partner bij het reinigen van je boot , caravan, camper of auto. Womi Womi anti dreunplaat 250x500x4mm. Gemonteerd op een grote anti - dreunplaat werkt de generator heel stil.


Snelste levering in gehele BeNeLux. Geschikt voor gebruik in de auto, tent, caravan of voor op de boot. Webseiten-Analyse für winparts.


Geluiddempende mat of anti - dreunplaat van 38x96cm met . Isolatie voor old timers – young timers – klassiekers – campers – caravans – boot ; isolatiematerialen voor bestelwagens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg