måndag 27 februari 2017

Kista galleria öppettider

FOOD COURT Sveriges största restaurangtorg med ett 20-tal restauranger. Arbetet med att utveckla gallerian kommer främst att ske natteti och samtliga restauranger och butiker i gallerian kommer att hålla vanliga öppettider. Vi accepterar betalning med köpcentrumets presentkort. Vissa butiker har utökade öppettider , se länk nedan.


Kan man ta ett glas vin till Vigårdas snabbmat?

Eller kanske en drink efter maten? Vi använder cookies för att göra sidan bättre, . Du vet väl om att du också kan göra dina ärenden på nätet? Letar du efter ◴ ÖoB- öppettider ? Hitta aktuella rabatter, telefonnummer och öppettider för ÖoB i Kista galleria i Stockholm på Tiendeo.


Centret har generösa och öppna ytor för styrke- och konditionsträning samt funktionell träning med den senaste utrustningen. Vi är en landstingsdriven vårdcentral som erbjuder olika former av medicinsk behandling och omvårdnad.

Välkommen till barnavårdscentralen i Kista. Vårt mål är att tillsammans med föräldrar främja barnens. Apotek Hjärtat är Sveriges största . Vi erbjuder ett brett sortiment av mobiler, tillbehör och tjänster. Receptionens öppettider : Måndag-Torsdag 08. Telefontider: Måndag- Torsdag . En asiatisk grill och en asiatisk raw bar.


Kista Galleria , adress färdtjänst: Färögatan 30. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider , m. Låt våra duktiga tandläkare och tandhygienister i Kista hjälpa dig! Här hittar du öppettider , karta, vägbeskrivning samt annan information till Posten . Halloween är helgen för bus, godis, spöken, skrämmande goda läckerheter och pumpor. Här har vi samlat recept och tips på mat, godis och bakning till . Hos Smarteyes i Kista hittar du designade glasögon av hög kvalitet till attraktiva priser.


Besök Guldfynd i Kista, din guldaffär med brett utbud av förlovningsringar, halsban diamanter och mycket mer. Specsavers Optik Stockholm Kista.

Nytt träningskoncept till Nordic Wellness. I vår Hunkemöller butik i Kista hittar du vackra underkläder, sportkläder och nattkläder. Mat, te och bakelser som serveras hämtar sina smaker från det persiska köket . Det betyder att adress och öppettider är flytande men att tjänsterna är desamma.


Ombord hjälper vi dig med rådgivning kring hela din ekonomi, både din privata . Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. Hemtex och Jysk har redan stängt ”Naturligt att butiker varierar över tid”, säger en representant för fastighetsägaren. Växeln är öppen måndag-fredag 8-16. Boka din synundersökning hos våra. Förtidsrösta - Kista bibliotek.


Ta med id-handling och röstkort! ZAN by Pong, Brandesgången 1 Kista. ZAN – SOCIAL DINING NÄR DEN ÄR SOM BÄST! Familjemiddagen är något som många kulturer värderar högt.


Utöver de traditionella banktjänsterna erbjuder vi dig juridisk rådgivning och mäklartjänster via våra . Gallerian har även Sveriges längsta öppettider till kl 2 sju dagar i veckan, . Kista Hårgägn hjälper dig med allt från klippning till hår förlängning. Vi hjälper dig även med dina naglar och frans förlängning. Vi har även en ny fräsh solarium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg