onsdag 22 februari 2017

Sleepkabel

Moet uw auto weggesleept worden? Er bestaan diverse sleepkabels en sleeplinten voor de auto. Sleepkabel tips: veilig je auto slepen doe je zo!


Welke voor jouw auto de beste is hangt van een . Lengte 300cm Met veiligheidshaken.

Een sleepkabel is een kabel of sterk touw dat wordt gebruikt om iets voort te trekken. Zo kan men dit gebruiken om een auto met pech te slepen of een boot door . De specialist in automobieluitrusting Autobiedt u een selectie sleepkabels aan, die onmisbaar is in geval van pech. Laatst hebben we de kinetische sleepkabel kunnen proberen.


De blauwe vrachtwagen is weggezakt. Deze sleepkabel van Carpoint is uitgerust met veiligheidshaken en heeft een lengte van 3m. Je hoopt altijd dat je hem niet nodig hebt, maar als dat wel zo is ben je extra blij dat je hem hebt: een sleepkabel.

Brüder Mannesmann Nylon sleepkabel met rode vlag. De kabel heeft speciale veiligheidshaken. De meeste sleepkabels zijn gemaakt van nylon en hebben een maximale sleepcapaciteit. Kijk voor voor nog veel meer aanbiedingen op . Nieuw verschenen: Het `Zonder Woorden-boek`. Wordt verkocht in een handig tasje waar ook nog een rode wimpel is . Om uw auto snel bij een garage te krijgen zijn sleepkabels een uitkomst.


Bekijk het volledige aanbod sleepkabels online en bestel uw sleepkabel online. Opmerkingen: Let op: bestudeer voor het slepen het instructieboekje van uw auto ! Een premium elastische sleepkabel. Many translated example sentences containing sleepkabel – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Vertalingen in context van sleepkabel in Nederlands-Engels van Reverso Context: Om haar de sleepkabel te laten grijpen. Zeer geschikt voor het slepen of lostrekken van zwaardere voertuigen zoals . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten sleepkabel – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.


Voor informatie om een tweedehands sleepkabel of 2e hands sleepketting of occasie afsleepkabel aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België,. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!

Deze versterkte sleepkabels zijn zoals in tegenstelling tot de meeste standaard sleepkabels . Niederländisch Deutsch-Wörterbuch von PONS Online: sleepkabel. Die kunststukjes herhaalt hij in Fratton Park, waar ze moeten wennen aan de kunstenaar. Uw partner voor handel en industrie. Deze sterke sleepkabel voor de auto is ongeveer meter lang en kan maximaal ton houden. Het fluorescerende materiaal van de kabel is goe… € ,49.


Snelle levering in heel België en Nederland. In geval van nood komt de Rekbare sleepkabel van Carpoint van pas. Het rekbare materiaal zorgt voor geleidelijker optrekken. Abij Amsterdam te hulp schoot, moest een autoraam inslaan met een sleepkabel. Coolblue: alles voor een glimlach.


Kinetisch touw perfecte sleep eigenschappen. Meestal wordt er een sleepkabel of trekstang gebruikt. Vaak wordt de sleepkabel of trekstang nog gemarkeerd met een rode vlag, wat echter niet noodzakelijk is . Een fietser is zondagmiddag naar het ziekenhuis gebracht nadat hij gewond raakte bij een valpartij in Velsen-Zuid. Het slepen van een auto met een sleepkabel vraagt toch om enig beleid en stuurmanskunst.


Uit onderstaande bewakingsbeelden blijkt dat niet iedereen deze . Een dramatisch ongeluk in Brazilië met een stalen sleepkabel heeft het leven gekost van de 25-jarige José Aparecido Ferreira. Deze handige sleepkabel is van het bekende automerk Carpoint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg