torsdag 13 april 2017

Foderautomat katt timer

Kan ställas in på max måltider under ett dygn. Kan användas för att säkerställa rätt mängd . Petsafe foderautomat för hundar och katter. Ställ in vilka tider du vill att din hund eller katt ska få maten serverad. Våra foderautomater har en mängd olika inställningar som kan ge ditt husdjur upp till färska måltider!


En foderautomat använder du om din katt inte kan ha fri tillgång till foder men ändå behöver äta många små måltider under dygnet!

Vi har foderautomat för katt med timer. Fri frakt när du handlar för 500kr. Din hund eller katt kan äta och dricka tills du fyller på. Foderautomat som ger mat gånger efter timer.


Torrfoderautomat för katter och små hundar, volym upp till timer eller kg foderför upp till . Jämför pris på Husdjurstillbehör från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra . PetSafe foderautomat med fem fack á ca 2g. Fungerar både för hund och katt. Med timern programmerar du vilket fack som skall vara öppet vid vilken tidpunk .

Pet safe Eatwell är en foderautomat för hund och katt med en elektronisk timer , vilket gör att ditt djur fkan å regelbundna måltider även när du inte är hemma. Hemleverans till dörren på 1-dagar (plus 1-dagar om du har lantbrevbärare). Med denna foderautomat som har en elektronisk timer kan din katt eller hund få . Matare som ger din hund eller katt exakt så mycket mat som den behöver, på precis de tider då den behöver mat.


Digital timer till foderspridare. Någon som har tips på en bra foderautomat med timer ? Timer som är enkel att ställa in. De matutrymmena rymmer 300g . Det här är enheter med en timer där du kan ställa in tiden för nästa måltid.


Dessa foderautomater tillverkas . Olika automater till hund och katt. Både foderautomat och vattenautomat. Enklare prisvärda modeller, samt mer avancerade med timer och . Du kan också använda en foderautomat med timer. Om du har mer än en katt eller kattunge ska du placera matskålarna på ett rimligt avstånd från varandra för. Fôrautomat Meal Pet Feeder har en timer så dyret ditt kan få regelmessige måltider selv når du ikke er hjemme.


Med en automatisk foderautomat kan du se till att din katt får mat även när du inte. Obs: denna foderautomat har ingen timer. SureFeed läser av din katts mikrochip i nacken, en enkel ID-märkningsmetod.

Om din katt av någon anledning inte . Under flere av våre matskåler finnes det et praktisk gummibån som hindrer at skålen sklir og at den står stille når din katt spiser. Invester i en hyggelig mat- og . Ta hand om din katt – beställ en foderautomat nu. Bra utbud av kattsaker, kattillbehör, klösträd för katt och mycket mer! Stor foderautomat till katten som behöver en reglerad torrfodergiva.


Serverar upp till tre mål mat per dygn till din hund eller katt. Båda går på batteri som ska hålla ca ett år och man ställer in dem med timer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg