fredag 28 april 2017

Hoeveel verbruikt een elektrische boiler

In 20hebben wij een huis gekocht met een olietank in de grond die. Nu een KIWA certificaat ontbreekt is de kans groot dat de tank alsnog . De tank en de leidingen worden uitgegraven, schoongemaakt en weggehaald. Het gat wordt opgevuld met schoon zand. U krijgt dan het KIWA - certificaat.


Dieseltanks KIWA gekeurd per januari 2015t Activiteitenbesluit. Op basis van deze certificaten kan de gemeente beoordelen of de tank goed . Wenau is een KIWA -gecertificeerd bedrijf voor het reinigen van bovengrondse en. Een BRL-K9tankreiniging en reinigingscertificaat is nodig bij:. Het kan voorkomen dat het certificaat van uw tankinstallatie is zoek geraakt. U kunt eenvoudig een kopie van het originele Kiwa certificaat bestellen!


Ondergrondse tank moet zijn gesaneerd onder goedkeuring van de gemeente of onder Kiwa - certificaat. U vindt een actuele lijst met erkende bedrijven op . Het opruimen van de ondergrondse tank moet worden gedaan door een saneringsbedrijf. Dit bedrijf moet een zogenoemd KIWA - certificaat hebben.


Ligt er een olietank of brandstoftank onder de grond in uw tuin, dan moet u dit melden bij de gemeente. Gebruikt u de tank niet meer, dan moet u de tank laten . Vervolgens vraagt u aan een Kiwa -erkend bedrijf om de tank weg te halen. Als in uw tuin een olie- of brandstoftank begraven ligt die u niet meer gebruikt, dan moet u deze tank laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg